5-sterren vakantiepark Zeeuws Vlaanderen

Op zoek naar een gezellig vakantiepark in Zeeuws Vlaanderen? Boek een heerlijke vakantie of weekend weg op Droompark Schoneveld!

Luxe vakantiepark Zeeuws Vlaanderen

Droompark Schoneveld is een luxe 5 sterren bungalowpark Zeeland waar je elk seizoen van harte welkom bent om te genieten van een heerlijke vakantie. 

Op ons vakantiepark kan je genieten van verschillende luxe faciliteiten. Zo kan je ontspannen in onze wellness, waterpret beleven in het overdekte zwembad of kunnen de kinderen klauteren in de verschillende speeltuinen.

Kenmerken van Droompark Schoneveld

  • Uitstekende service
  • Op minder dan 100 meter van het strand
  • Overdekt zwembad
  • Kindvriendelijk vakantiepark Zeeuws Vlaanderen
  • Rustig en natuurlijk gelegen

Voor iedereen een geschikt vakantiehuis

Op ons vakantiepark Zeeuws Vlaanderen zijn veel verschillende accommodaties beschikbaar. Hierdoor vind je altijd een accommodatie die bij je past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vakantiehuis Zeeland met hond? In een aantal van onze chalets kan je jouw viervoeter meenemen. Ben je juist op zoek naar een romantisch vakantiehuis voor jou en je partner? Ook daar hebben we de juiste vakantiehuisjes voor.

Bekijk de verschillende accommodaties en boek snel jouw favoriet.

Accommodaties

Ontspannen aan de kust

Heerlijk wandelen over het strand, fietsen door de duinen of een terrasje pakken in een gezellig dorp. Dat klinkt heerlijk toch? Droompark Schoneveld ligt direct aan de Zeeuwse kust en biedt tal van mogelijkheden voor een heerlijke vakantie aan zee. De kust waar ons vakantiepark Zeeuws Vlaanderen aan ligt, staat bekend om het mooie uitgestrekte strand. Daarnaast is het strand ontzettend schoon en hierdoor erg aangenaam.

Dagje erop uit

Even een dagje van het vakantiepark af? Ook de omgeving heeft genoeg te bieden. Zeeuws Vlaanderen is al jaren een populaire vakantiebestemming. Bezoek Brugge en proef verschillende speciaalbiertjes, eet heerlijke vis in Breskens of ga winkelen en cultuur snuiven in Sluis. Even helemaal tot rust komen? Vanaf het vakantiepark loop je zo het strand op, neem de wandelschoenen maar mee!

Boeken