alle accommodaties

Heerlijk genieten samen | Type S

Studio

Aantal personen: 2/Aantal slaapkamers: 1

Ervaar de rust van de prachtige Zeeuwse natuur

In deze studio kun je puur genieten van de luxe en ruimte om je heen. Niet alleen in de studio, maar ook rondom de studio heb je alle ruimte om heerlijk buiten te vertoeven. Op het bijbehorende terras ervaar je de rust die de prachtige Zeeuwse natuur uitstraalt. De studio, is geheel in thema, sfeervol ingericht.

Type S beschikt over een toilet en ruimte badkamer/douche en heerlijk terras om te genieten van de Zeeuwse natuur. Daarnaast is er een koelkast en bestek aanwezig. Er is geen kookmogelijkheid.

Ervaar de luxe van het hotel 

Bij een overnachting in de studio kun je extra genieten door de vele extra's die je krijgt. Het bed is opgedekt voor twee personen. S'ochtends word je heerlijk wakker omdat je slippers en badjas aan kan trekken, hou je lekker warme voeten door de badmat in de badkamer. Daarnaast krijg je nog twee gastendoekjes om het helemaal af te maken. 

Inclusief ontbijt

Bij jouw verblijf in de Studio krijg je ook een heerlijke ontbijtbox. De ontbijtbox wordt standaard rond 9 uur bezorgd. Liever een ander tijdstip? Overleg even met de lobby. Start je dag goed met een ontbijtje bij jou bezorgd! Geniet van heerlijke broodjes en een croissant met rijkelijk beleg, een lekker gekookt eitje, een goed glas jus d'orange en een frisse fruitsalade. Laat je ons even weten of je nog specifieke wensen en/of allergieën hebt? 

 

De woningen kunnen verschillen van interieur en exterieur en kunnen daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.