zoek je iets anders?

Geniet het buitenleven | Type F

Veranda Plus

Aantal personen: 6/Aantal slaapkamers: 3

Alle ruimte voor een fijne vakantie

De “Veranda Plus” ligt vlakbij het strand. Dit strandthema is ook doorgevoerd in de aankleding van de Veranda Plus. De woning is heel ruim opgezet en is voorzien van een licht kleurenpalet. Je loopt vanuit de woonkamer zo door naar het overdekte terras. Voel je vrij aan de kust!

De Veranda Plus is voorzien van:

  • Drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden;
  • Overdekt terras met tuinmeubilair;
  • Keuken met koelvriescombinatie, combimagnetron en filterkoffiezetapparaat (enkele veranda’s beschikken over een vaatwasser zie bijzonderheden);
  • Badkamer met luxe douche en badkamermeubel;
  • Aparte toiletruimte.
Geniet het buitenleven | Type F
Veranda Plus
Aantal personen: 6 Aantal slaapkamers: 3

Het type F op DroomPark Schoneveld heeft meerdere variaties waardoor het interieur en exterieur mogelijk kunnen verschillen van de getoonde foto’s. Blader door de foto's om voorbeelden van het exterieur te bekijken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de lobby. Woning B16 beschikt niet over een luifel zoals de andere woningen. De woningen B1, B16, F117 en G145 hebben geen aparte toiletruimte. De woningen B16, B31, F117, G145 en I244 hebben geen stapelbed. Geeft u tijdens uw boeking geen voorkeur aan voor een woning door middel van "locatie kiezen"? Dan is het mogelijk dat u één van deze woningen krijgt toegewezen. Woning J273 is prachtig gelegen aan de vijver op het park. De volgende woningen beschikken over een DVD-speler: B1, B11, B15, B16, J250 en J252. Ideaal als u tijdens uw vakantie lekker onderuitgezakt op de bank een filmpje wilt kijken. Wanneer u deze woningen graag wilt boeken, of juist liever niet wilt boeken, kies dan voor de optie "locatie kiezen" in het online boekingsproces. Wanneer u geen locatiekeuze maakt, krijgt u een willekeurige woning uit dit type toegewezen.