alle verkoopwoningen

Royaal de ruimte

Carré

Woning: € 159.500,-marge/ Kavel: € 125.000,- k.k.ofn.v.t./ Aantal personen: 4

De Carré is een ideale ruime vakantiebungalow. Zeker op deze locatie op Droompark Schoneveld en is daarom zeer geschikt voor strandliefhebbers. U loopt zo vanuit uw vakantiebungalow naar het strand! 

De Carré is vervaardigd van robuuste, kwalitatief zeer hoogwaardige materialen. Dat betekent minimaal onderhoud en maximaal recreatieplezier!

In de woning vindt u behalve een ruime, gezellige living ook een zeer complete u-vorm keuken voorzien van combimagnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser en twee ruime slaapkamers. De badkamer is luxe afgewerkt en beschikt over een luxe inloopdouche, een badkamermeubel en designradiator. Naast de luxe badkamer beschikt deze woning over een extra tweede toilet. Kortom, de woning is extra luxe ingericht. 

De woning wordt met compleet aangelegde tuin. Het terras, volledig omheind met looppoort, bij deze woning is extra groot en ligt rondom de hele woning en twee eigen parkeerplaatsen afgeleverd. Deze woning heeft een aparte ruimte voor wasmachine en/of droger en beschikt over een tuinhuis.

 

 

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?