alle verkoopwoningen

Recreatiewoning met strakke vormen en opzet

L-Cube MiVa

Woning: € 199.500,-inclusief BTW/ Kavel: prijs op aanvraag (te koop of te huur)/ Aantal personen: 6

De L-Cube MiVa is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning. De woning heeft een elegant exterieur dankzij haar witte tint. De luxe en praktische keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Naast de ruime en gezellige living, beschikt de L-Cube ook over twee of drie slaapkamers en een fraaie volledig betegelde badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en design radiator. Op het betegelde ruime terras kunt heerlijk genieten en ontspannen. 

Aanpassingen voor minder-validen

Deze unieke L-Cube met aanpassingen voor minder-validen beschikt over een entree met extra brede toegangsdeur naar de hal waarbij u naar binnen kunt naar de grote ruime living met L vorm keuken. Vanuit de hal tevens toegang naar de slaapkamer en badkamer beiden met extra brede toegang en schuifdeur die in de wand verdwijnt. Vergrote slaapkamer i.v.m. rolstoel en tevens de badkamer die is voorzien van een ligbad, en een douche zonder drempel of opstap, voorts een verhoogd toilet met beugels en een dubbele wastafel.

Voorts is er een extra grote inpandige berging met wasmachine en droger aansluitingen en een wasbak en een grote schuifdeurkast.

Opmerkingen

De L-Cube is onder architectuur gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, waardoor haar bijzondere karakter sterk wordt geaccentueerd. 

Extra's

Deze unieke recreatiewoning wordt met een compleet aangelegde tuin afgeleverd. Om een goede indruk te krijgen van dit bijzondere object nodigen wij u van harte uit om deze te komen bezichtigen, onze aankoopadviseurs staan graag voor u klaar.

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?