alle verkoopwoningen

Ruime en zeer gewilde vakantiewoning

L'Avenir

Woning: € 139.500,-inclusief BTW/ Kavel: prijs op aanvraag (te koop of te huur)/ Aantal personen: 4

Deze L-vormige witte vakantiebungalow vindt u op een mooie ruime kavel. De vakantiebungalow heeft een speelse ruime woonkamer met luxe keuken. De woning kan geleverd worden met 2 of 3 slaapkamers. Deze fantastische vakantiebungalow is een regelrechte buitenkans.

Opmerkingen

De L’Avenir is vervaardigd van mooi en robuust onderhoudsvrij materiaal. U heeft dus geen ander onderhoud dan af en toe een emmertje sop. Het object is voorzien van centrale verwarming. Er bestaat de mogelijkheid voor wasmachineaansluiting- en afvoer.

Ligging woning

Uw nieuwe vakantiewoning staat op een schitterende plek op het park. Ook zijn alle faciliteiten, zoals de horeca, het nieuwe centrumgebouw en het nieuwe overdekte zwembad, binnen handbereik van deze woning. Dus ook een prima kans voor rendementvolle verhuur.

Extra’s

De tuin rond uw vakantiebungalow is speels aangelegd en voorzien van een ruim terras. Het plaatsen van een passende berging behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. Bij de volledige verhuur van uw woning is de BTW geheel terug te vorderen. Het regelen en verzorgen van de verhuur nemen wij u volledig uit handen. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?