Home

Virtuele open dagen bij Droompark Schoneveld: zaterdag 9 en zondag 10 mei

Ontdek Droompark Schoneveld vanuit jouw eigen woonkamer

Pak al vanaf begin mei je rendement! Gegarandeerd 5% - 5 jaar lang!

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. 

Graag nemen wij jou mee op een virtuele tour over het park en in de woningen zodat jij het park virtueel kan ontdekken en de woningen bekijken. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een privé-afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs, dit kan uiteraard digitaal op ieder gewenst moment. Of kom op zaterdag 9 of zondag 10 mei zelf het park bezoeken en ontdekken en laat je informeren over de aankoop van een recreatiewoning. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen opgesteld vanuit de regering.
Dit weekend: 5% netto garandeert rendement, 5 jaar lang! Stap nu in en vanaf dit weekend kun je al genieten van dit aanbod.

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Zaterdag 9 & zondag 10 mei

Virtuele open dagen Droompark Schoneveld

Ontdek dit Droompark aan de kust in het Zeeuwse Breskens. 

Op Droompark Schoneveld vind je alle ingrediënten voor een relaxte vakantie aan de Zeeuwse kust. Een 5 sterren vakantiepark waar je elk seizoen geniet van Zeeuwse luchten, de duinen, langgerekte stille dijken, gezellige dorpjes en meer.

Neem een kijkje op het park door de virtuele rondleiding met onze accountmanager Wassili Vergidis, bekijk de woningvideo's en ontdek dit prachtige park. 

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

Droompark Schoneveld

Neem een kijkje op het park

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem een kijkje bij de woningen op Droompark Schoneveld. Je kan een digitaal bezoek brengen aan een groot aantal verschillende woningen. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen en vraag jouw informatiebrochure aan.

Het woningaanbod op Droompark Schoneveld is groot en divers. Van comfortabele chalets voor vier of zes personen tot Tiny Houses tot royale groepsvilla's vanaf 8 personen.  

Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod op Droompark Beekbergen. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Vraag dan de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Plan jouw afspraak

 

Bekijk de video

Droompark Zeeland

Wassili Vergidis vertelt je alles over Droompark Schoneveld

De accountmanager van Droompark Schoneveld, dhr. Wassili Vergidis kan jou alles vertellen over Droompark Schoneveld, de woningen op het park en de prachtige omgeving. Bekijk de video en ontdek alles wat Droompark Schoneveld te bieden heeft. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Schoneveld? Neem dan contact op met dhr. Wassili Vergidis via +31 (0)6 450 204 20 of via w.vergidis@somniumrecreatie.nl

Bekijk video

Neem contact op

Virtuele tour over het park

L'Avenir voor 4 personen

L'Avenir voor 4 personen vanaf €139.000,-

img3769-2_5c46f1fd1b820

meer informatie

 

Ontdek het volledige aanbod en vraag jouw informatiebrochure aan

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bekijk het volledige aanbod van Droompark Schoneveld en vraag nu jouw informatiebrochure aan of neem contact op met dhr. Wassili Vergidis via +31 (0)6 450 204 20
of via w.vergidis@somniumrecreatie.nl 

Bekijk volledig aanbod Informatie aanvragen

 

 

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief

Jij vraagt, wij antwoorden je graag!