Themamaanden

Iedere maand een nieuwe thema en nieuwe acties

September: Fietsmaand

September is de ultieme maand om de prachtige Nederlandse natuur op de fiets te ontdekken. Heerlijk genieten van mooi nazomer weer en nog even lekker weg. De 14 Droomparken in Nederland bevinden zich stuk voor stuk in de mooiste stukjes natuur van Nederland. Ontdek de heide en bossen van de Veluwe, de landelijke Achterhoek, uitgestrekte luchten in Zeeland, Limburgse heuvels of de unieke polders in de Noord-Hollandse natuur. 

In heel Nederland is september fietsmaand en kun je gebruik maken van de meest inspirerende routes om ons mooie land verder te ontdekken. Het maakt natuurlijk niet uit of jij dit op de fiets doet of heerlijk gaat wandelen. Geniet van de laatste zonnestralen en boek jouw weekendje weg bij Droomparken. 

Boek jouw fiets- of wandelweekend

Meld je gratis aan
Leuke aanbiedingen & nieuws in je mailbox?
  • Blijf altijd als eerste op de hoogte van onze acties en het laatste nieuws bij Droomparken

Vrienden/vriendinnenmaanda

Of je nu op zoek ben naar een mancave moment in een Tiny House, of liever een wellness sfeertje wilt creëren in een luxe lodge, hier komen je dromen uit. Wordt het niet weer eens tijd om met de leukste en liefste mensen die je kent een gezellig samenzijn te organiseren? Bij Droomparken vind je de gaafste plekken en de lekkerste locaties om van elkaar te genieten.

November

November is de maand waarin het hart van sterrenkoks (en lekkerbekken) harder gaat kloppen. Wijnoogsten verleiden tot proeffeestjes, paddenstoelensoorten inspireren tot bijzondere gerechten en de rijpe, diepe smaken van wildgerechten strelen de tong. En laten we de groentes niet vergeten, die met een knapperige ‘bite’ of een romige saus een oer-Nederlandse keuken vervolmaken.

December

Kom lekker zitten bij de openhaard of de vuurkorf, laat je glas bijschenken en geniet. Even helemaal eruit, in een nieuw decor op een andere plek en met zo veel heerlijks om te beleven. Een knusse en comfortabele plek van waaruit je een nieuw stukje Nederland kunt (her)ontdekken. Bourgondisch of juist ingetogen. Waterrijk of bosrijk… of toch strand en zee. Hier is het alle dagen feest.

Inschrijven nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg als eerste de informatie van alle acties en aanbiedingen voor dit najaar.