droomparken.nl

recreatiewoning met exclusieve designinrichting

Couturierè Sheila de Vries & Droomparken

We zijn bijzonder trots op de samenwerking met couturier Sheila de Vries en zijn ervan overtuigd dat haar stijl veel gebruikers van luxe woningen op onze parken zal aanspreken. 

Speciaal voor Droomparken heeft Sheila op Droompark De Zanding in Otterlo een luxe recreatiewoning van het type Cube Magnifique ingericht. Dit geheel op haar kenmerkende stijlvolle wijze. Haar inspiratiebronnen zijn oude culturen, zoals de Egyptenaren en de Chinese zijderoute. Met deze opdracht komt een langgekoesterde wens van Sheila de Vries uit om haar ontwerptalent uit te breiden naar de inrichting van woningen. 

Op vrijdag 10 mei 2019 is de recreatiewoning op De Zanding feestelijk geopend in het bijzijn van Sheila en genodigden. Sheila: "Ik richtte al woningen in voor vrienden, maar om het nu in opdracht te mogen doen voor een professionele organisatie als Droomparken is een langgekoesterde wens die nu vervuld wordt.

Samenwerkingen
Sheila de Vries
  • Couturierè Sheila de Vries en droomparken, recreatiewoningen met een exclusieve designinrichting.

Over Sheila de Vries

Sheila de Vries begon als leerling-ontwerper bij de Amsterdamse couturier Tonny Waagemans en opende in 1978 als zelfstandig couturier haar eerste winkel in Amsterdam. Ze was zowel in Nederland als in Amerika een bekend modegezicht op tv. Sinds 2003 ontwerpt ze de kleding van (voormalig) Koningin Beatrix. In de Johannes Verhulststraat in Amsterdam-Zuid brengt zij onder de naam Sheila & Gideon Collections naast damesmode ook herenmode met ontwerpen van haar zoon Gideon. Sheila de Vries is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en ontving onder meer de award Dutch Designer of the Year 2012.