Persoonlijke Sinterklaasboodschap

We gaan er dit jaar samen een gezellig feest van maken met leuke Sinterklaasentertainment. Sinterklaas kan helaas niet op de gebruikelijke manier bij de mensen op bezoek komen, maar komt nu wel op een andere manier de woonkamer binnen. Namelijk via een persoonlijke video booschap! Een digitaal bezoek van onze goed heiligman, die echt alles weet van de kinderen, maar ook van de opa’s, oma’s en andere familieleden. En de Pieten? Die doen net zo gek als andere jaren.

Bestel jouw persoonlijke videoboodschap van de Sint door te mailen of bellen naar 

sinterklaas@mixdematch.nl of 06 53 58 26 46

Details persoonlijke videoboodschap

Duur van de video: Ongeveer 15 minuten

Wie: Sinterklaas, Pieten en de burgemeester.

Kosten: € 25,- per video

Wanneer: Je kunt deze unieke Sinterklaas Experience boeken van 11 november tot en met 23 november. Reageer snel, want Sinterklaas heeft nog heel wat werk op zijn lijstje staan.

Voordeel: Je ontvangt de persoonlijke video digitaal in het weekend van 21 of 28 november dus je bepaalt zelf wanneer de video boodschap wordt getoond.

Droomparken Sinterklaasjournaal

Een speciaal journaal voor alle vakantieparken

In de drie afleveringen van het Sinterklaasjournaal voor vakantieparken laat de nieuwsreporter zien hoe de Sint en zijn pieten voorbereidingen treffen op de vakantieparken om ook dit jaar alles op tijd gereed te maken voor pakjesavond.

Bekijk aflevering 2

Bekijk aflevering 3

Sinterklaas Frutsel Fratseltas

Inhoud

Vanaf 13 november zullen er Frutsel Fratsel tassen aanwezig zijn op de verschillende Droomparken. Deze Frutsel Fratsel tassen zullen gevuld zijn met leuke knutselmaterialen in Sinterklaasthema. Voor de ouders zal er een extra tasje beschikbaar zijn om iets lekkers in de schoen van de kinderen te stoppen! 

  • Kleurkaart om op te sturen naar familieleden of de Sint
  • Blanco klompjes met verf en kwastje
  • Knutselmaterialen om een papieren wortel te maken
  • Chocoladeletter 'S' om de schoen mee te vullen
  • Instructies voor de knutselwerken.