meld je aan en ontvang als eerste informatie wanneer je kan boeken

Awakenings 2020

Op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni is de 20ste editie van het populaire techno festival Awakenings in recreatiegebied Spaarnwoude vlakbij Amsterdam. Awakenings is een van de bekendste technofestivals ter wereld. Gedurende het weekend komen er zo'n 80.000 bezoekers. Tijdens het twee-daagse festival draaien er meer dan 100 DJ's verdeeld over een groot aantal podia hun muziek. 

Heb jij jouw kaartje al kunnen bemachtigen voor Awakenings 2020? Maak het weekend helemaal compleet met een verblijf op Droompark Spaarnwoude of Droompark Buitenhuizen. Op dit moment is de beschikbaarheid van de woningen op Droompark Spaarnwoude tijdens het Awakenings-weekend, 27 & 28 juni 2020, nog niet bekend. Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer jij jouw woning kan boeken? Schrijf je in via onderstaand formulier en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer jij jouw woning kan boeken dat weekend! 

Boek jouw verblijf tijdens Awakenings 2020

Via de website van Q-dance kun jij vanaf jouw accommodatie boeken op Droompark Buitenhuizen. Wees er snel bij want de beschikbaarheid is beperkt, op=op! 

 

Boek jouw verblijf

Meld je aan en ontvang als eerste informatie wanneer jij kan boeken

Awekenings 2020

Voorkeur woningtype *
Op welk park wil je verblijven? *