Een chalet kopen op Droompark Spaarnwoude

Er is niets lekkerders dan het hebben van een tweede woning in een mooie omgeving. Ten minste, dat vinden wij. Daarom zijn wij ook zo enthousiast over het kopen van een chalet op Droompark Spaarnwoude. 

Chalet kopen in Spaarnwoude

Op Droompark Spaarnwoude kun je verschillende chalets kopen. De een is wat luxer dan de ander, maar ze zijn allemaal uitstekend geschikt als tweede huis. Ze komen in verschillende varianten, waarbij de een geschikt is voor 4 en de ander voor 6 personen. 

4-persoons chalet kopen

Op Droompark Spaarnwoude kun je uit vijf 4-persoons chalets kiezen. Bijvoorbeeld de Cube Elite. Deze luxe 4-persoons vakantiewoning, met een prachtige ligging aan het water, beschikt over een mooie luxe keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers en nog veel meer. 

Kiest u het liever wat meer bescheiden? Kies dan voor de Cube La Mer Premium. Deze enrgieneutrale woning beschikt over 2 slaapkamers en is verder voorzien van alles dat je zoekt in een tweede woning.

 

6-persoons chalet kopen

Je kan ook een 6-persoons chalet kopen op Droompark Spaarnwoude. De Cube Maximaal is stijlvol ingericht en heeft veel glas. Hierdoor is het erg licht in de woning. Er is een luxe elektrische openhaard in de woning aanwezig en de fraaie keuken is van alle benodigde apparatuur voorzien.

Waarom op Droompark Spaarnwoude?

Maar waarom zou je een chalet kopen op Droompark Spaarnwoude? Nou, het is eigenlijk heel simpel: omdat Droompark Spaarnwoude een heel leuk park in een prachtige omgeving is. 

Op het park

Op het park is al heel veel te doen. Er is een wellness aanwezig, waar je lekker even je rust kunt pakken. Ook is er een overdekt zwembad op het park aanwezig waar je 's ochtends (of wanneer je ook wilt) even lekker kunt zwemmen. Je kan gaan kanoën over het kanomeer en de kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuinen. Kortom, er is voor iedereen wat te doen op het park. 

Buiten het park

Ook in de omgeving van het park hoef je je niet te vervelen. Je kan er verschillende leuke steden bezoeken, zoals hoofdstad Amsterdam en kaasstad Alkmaar. Je kan er de leukste musea vinden, maar ook heerlijk de natuur in. Loop bijvoorbeeld lekker langs de Noordzee of het IJsselmeer.