doen: op het park

Eet smakelijk allemaal!

Brasserie Halverwege

Brasserie Halverwege ligt aan de waterkant vooraan bij de ingang van het park. De Brasserie beschikt over een prachtig gelegen zonneterras. Ervaar hier zelf de rust, ontspanning en het ware vakantiegevoel aan de waterkant midden in de natuur!

Geniet in onze bijzonder sfeervolle brasserie van diverse koffiesoorten en indien gewenst vergezeld met de inmiddels zeer befaamde eigengemaakte verse Appeltaart. Tevens kun je bij Brasserie Halverwege genieten van gevarieerde lunchgerechten en kun je in de avond gezellig met elkaar dineren in het restaurant. Buiten de kaart om kun je uiteraard ook terecht voor Small Bites & Drinks. Honden zijn niet toegestaan in de Brasserie maar natuurlijk wel op het terras.

Naast heerlijk eten, kun je ook deelnemen aan superleuke activiteiten die wij organiseren in onze Brasserie Halverwege. Zowel gasten als bezoekers mogen hieraan deelnemen.

Versgebakken broodjes

Brasserie Halverwege maakt iedere dag vers afgebakken broodjes. Je kunt deze bestellen via het bestelformulier dat verkrijgbaar is bij zowel onze lobby als de bij de brasserie zelf.  Het is op dit formulier ook mogelijk om te kiezen voor een heerlijke ontbijtservice aan huis!

Openingstijden

Openingstijden Brasserie Halverwege

Woensdag t/m Maandag: 8:30 tot einde gezelligheid

Dinsdag: Gesloten of op aanvraag vanaf 15 personen

Contact

Brasserie "Halverwege"
Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg

Tel.: 020 – 26 21 65 2
E-mail: info@brasseriehalverwege.nl 
Reserveren: reserveringen@brasseriehalverwege.nl