home

Voor de leukste vakantie in Noord-Holland

Alle faciliteiten voor je op een rij

De uitgebreide faciliteiten op droompark Spaarnwoude maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Bij elk type weer kun je genieten van waterpret want er is een overdekt zwembad, een kanomeer en zelfs een wellness. Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in restaurant Sophia's Spaarnwoude, maar je kunt ook een lekker patatje halen in de snackbar.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuinen, springen op de airtrampoline en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Img5917
Water & Fun
Droompark Spaarnwoude
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. Het Turkse stoombad, de Finse sauna en de relaxbanken wachten geduldig op je.
Img4463
Water & Fun
Droompark Spaarnwoude
Overdekt zwembad
Met een grote duik of een voorzicht sprongetje. Het overdekte zwembad is er voor iedereen en geeft een hoop plezier. Weer of geen weer, plons er lekker in!
Img_8423_tonemappeddp spaarnwoude 26-11-2017_5af1503a1bd64
Water & Fun
Droompark Spaarnwoude
Kanomeer
Kanoën is zo leuk! Wat is er nou leuker dan samen in een bootje zitten en over het water glijden dwars door de mooie natuur. Dat geeft een heerlijk gevoel, als de samenwerking natuurlijk goed is en je in evenwicht bent samen.
Img5872
Eten en drinken
Droompark Spaarnwoude
Sophia's Spaarnwoude
Naast heerlijk voedsel hechten we ook veel waarde aan de inrichting. Uit eten gaan is een beleving. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voldaan met een glimlach op je gezicht Sophia's Spaarnwoude weer verlaat.
Img5884
Eten en drinken
Droompark Spaarnwoude
Snackbar
Natuurlijk weten we dat er diep van binnen een echte health junkie in jou schuilt… Maar een lekker patatje of kroketje op zijn tijd moet je natuurlijk niet overslaan. Yum!
Eten en drinken
Droompark Spaarnwoude
Parkshop
Voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het park. Zo hoef je nooit veel tijd te steken in het halen van je boodschappen.
Met de kids
Droompark Spaarnwoude
Airtrampoline
Kinderen vinden het geweldig, lekker springen tot ze niet meer kunnen. De airtrampoline is altijd een hotspot en tevens ontmoetingspunt voor de kids.
Airtrampoline
Met de kids
Droompark Spaarnwoude
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
9r5a0473
Outdoor
Droompark Spaarnwoude
Hengeltje werpen
Gooi je hengel uit in het natuurwater rond het park. Neem de mooie omgeving in je op, terwijl je rustig wacht op je volgende vangst!
Img5914
Actie in de tent
Fitnessruimte
Sporten geeft je energie. Je start de dag al meteen lekker en geniet daarna extra van de rust om je heen. Maak dus lekker gebruik van onze fitnessapperatuur.
Img1999
Extra plezier
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Bij de receptie kun je eenvoudig een fiets huren voor een dag, een paar dagen of een week.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Droompark Spaarnwoude is namelijk voorzien van een supersnelle, gratis internetverbinding.
Wasserette
Toch handig!
Droompark Spaarnwoude
Wasserette
Kleine wasjes, grote wasjes. Gooi het maar in onze wasmachine! Niet het eerste waar je aan denkt bij vakantie, maar uiteindelijk is het wel heel fijn, schone strandlakens liggen het lekkerst!