bekijk ander park
Zin in een drankje, lunch of diner?
Bij Brasserie Halverwege zit u altijd goed!
Faciliteiten overzicht

Brasserie Halverwege

Brasserie Halverwege is gesitueerd aan de waterkant vooraan bij de ingang van het park. In het bijzonder sfeervolle restaurant kunt u terecht voor diverse soorten Coffee’s, indien gewenst vergezeld met de inmiddels zeer befaamde eigengemaakte verse Appeltaart. Bij Brasserie Halverwege kunt u genieten van gevarieerde lunchgerechten en ’s avonds kunt u in het restaurant gezellig met elkaar dineren. Buiten de kaart om kunt u uiteraard ook terecht voor Small Bites & Drinks. De Brasserie beschikt ook over een prachtig gelegen zonneterras. Ervaart u zelf de rust, ontspanning en het ware vakantie gevoel aan de waterkant midden in de natuur!

Honden zijn niet toegestaan in de Brasserie maar natuurlijk wel op het terras.

Er staan tal van activiteiten en thema’s op de agenda van Brasserie Halverwege waar u zowel als gast van het park maar zeker ook als bezoeker van kunt gaan mee genieten. Voor een overzicht van de activiteiten klik hier of neem een kijkje op de Facebook-pagina van Brasserie Halverwege. 

Openingstijden

Brasserie Halverwege is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur tot einde gezelligheid! De keuken is geopend tot 21.00 uur.

Contact

Brasserie "Halverwege"
Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg

Tel.: 020 – 26 21 65 2
E-mail: info@brasseriehalverwege.nl 
Reserveren: reserveringen@brasseriehalverwege.nl

Brasserie Halverwege zorgt iedere dag voor vers afgebakken broodjes. Deze kunt u bestellen via het bestelformulier. Dit formulier informeert u ook over de ontbijtservice aan huis. Het bestelformulier is verkrijgbaar zowel aan de lobby van DroomPark Spaarnwoude als bij de Brasserie zelf.