bekijk ander park
Lekker spelen met je vakantievriendjes
...doe je met ons mee?
Faciliteiten overzicht

Sporten & spelen

Op het park en in de omgeving kunt u allerlei sportieve en actieve activiteiten ondernemen, zodat u ook tijdens uw vakantie kunt werken aan uw conditie. Ook is er onlangs een geheel nieuwe speeltuin gerealiseerd, waar naar hartenlust in gespeeld, geklommen, gesprongen en geklauterd kan worden!

Fitness- en sportruimte

In het nieuwe centrumgebouw is een fitness- en sportruimte gerealiseerd. Ideaal als u tijdens uw vakantie ook actief wilt zijn. U kunt tijdens de openingstijden van de receptie gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Kinderen onder de 12 jaar krijgen alleen onder begeleiding toegang.

Bekijk foto's

Fitness- en sportruimte

Airtrampoline

Lekker springen, salto’s maken en allerlei andere kunstjes oefenen. Op onze enorme airtrampoline is ruimte voor iedereen.

Bekijk foto's

Airtrampoline

Speeltoestellen

In de speelweide, centraal gelegen op het park, zijn allerlei leuke speeltoestellen te vinden waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en zich lekker kunnen uitleven.

Bekijk foto's

Speeltoestellen

Pannakooi

Voor de stoere jongens en meiden is onze pannakooi een echte uitdaging. Lekker voetballen en vooral heel veel scoren.

Bekijk foto's

Pannakooi

Animatie

Het recreatieteam zorgt voor een programma vol leuke sport- en spelactiviteiten. Deze zal er zijn met Pasen, de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomerzomervakantie. Wanneer er animatie is, is het programma hiervan te vinden bij 'omgeving' ..'evenementen'.

Evenementen Bekijk foto's

Animatie