Italiaans is altijd een goed idee

Restaurant Sophia's Italians

Wij bieden een gevarieerde keuken die geschikt is voor al onze gasten van over de hele wereld. Op basis van een speciaal arrangement kunnen wij ook diverse buffetten maken met verschillende gerechten uit de hele wereld.
Onze gasten staan bij ons hoog in het vaandel en de tevredenheid van onze klanten staat bij ons voorop.

Conferentievoorzieningen

Onze vergaderzaal heeft een capaciteit van tweeëntwintig (22) personen, is goed uitgerust, zeer privé en beschikbaar tegen redelijke tarieven met gratis WIFI en parkeergelegenheid.

Tarieven
- 75 euro voor een halve dag
- 135 euro hele dag

Bruiloften en feesten

Ons ruime restaurant en terras aan het water maken dit een ideale droomlocatie voor al uw feesten. We hebben een binnencapaciteit van maximaal tachtig personen en een honderd zitplaatsen tellend terras.
Er is een speeltuin voor onze 'kleine vrienden' bij het terras!

https://www.facebook.com/sophiasitalianhalfweg/ 

Ff lekker snacken

Snackbar

Geen zin om te koken, maar is een uitgebreid diner teveel? Dan kun je terecht bij Cafetaria Halverweg. Bestel een heerlijk frietje met een snack en als toetje een lekker ijsje! Doordeweeks en buiten de openingstijden van de snackbar kun je de snacks bestellen en afhalen bij onze Brasserie. Ook lekker om na het zwemmen eventjes iets te snacken!

Met het hele gezin BBQ’en!

Wil je lekker met het hele gezin de BBQ aansteken? Dat kan geregeld worden! Brasserie Halverwege heeft een heerlijk aanbod aan  BBQ vlees- en vis-pakketten. Je kunt deze telefonisch of per mail bestellen. De BBQ’s voor het bereiden van al het lekkere vlees/visgerechten kun je huren bij de Brasserie.

Openingstijden

De gehele week van 17:00 tot 21:00

Contact

Cafetaria "Halverwege"
Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg

Tel.: 020 - 26 21 65 2 
E-mail: reserveringen@brasseriehalverwege.nl