Een eigen vakantiehuis is voor veel mensen een wens. Genieten van een prachtige woning op een mooie locatie wanneer je maar wilt, met een beetje het gevoel van thuis. Wil je een vakantiehuis kopen in Noord-Holland? Ontdek Droompark Spaarnwoude.

Koop jouw droom vakantiehuis

Op Droompark Spaarnwoude staan verschillende unieke en luxe vakantiewoningen. Bekijk onze cubes voor 4 of 6 personen en neem een kijkje op ons park, wie weet vind jij op Droompark Spaarnwoude jouw droom vakantiehuis!

Bekijk ons aanbod

Een aantal woningen uitgelicht

De vakantiewoningen die te koop staan op Droompark Spaarnwoude hebben een ding met elkaar gemeen: ze zijn ontzettend luxe. Het maakt niet uit welke woning je uitkiest, als je van luxe vakantievieren houdt, dan is een vakantiehuis kopen in Noord-Holland een ontzettend goed idee.

De Cube Maximaal

Neem nu de Cube Maximaal op Droompark Spaarnwoude. Dit is een zeer stijlvolle en luxe woning op ons vakantiepark. Hij is geschikt voor 6 personen, dus het hele gezin kan mee. Hij heeft een speels aangelegde tuin, en een prachtig zonneterras. Dit is daardoor een ideale vakantiewoning in Noord-Holland.

De Cube Elite

Ook als je met zijn vieren bent dan hebben wij een passende oplossing voor je. Namelijk de Cube Elite. De naam zegt het al een beetje: dit is een zeer luxe vakantiewoning. De woning beschikt over 2 luxe badkamers, een zeer ruim terras, en mooi aangelegde tuin en verschillende mogelijkheden om de accommodatie uit te breiden. Als je van een luxe vakantie houdt, koop dan deze Elite vakantiewoning.

Kies voor rendement

Maar waarom zou je een vakantiehuis kopen in Noord-Holland? De redenen zijn talrijk, van zelf lekker genieten tot plezier beleven op het park. Maar er is nog een derde en ook zeer belangrijke reden waarom investeren in een vakantiehuis zo interessant is. Het biedt namelijk enorm veel rendement. Doordat wij de eigenaren helpen met de verhuur van de woningen haal je altijd het meeste uit je woning. Hierdoor is de kans groot dat je de investering in relatief korte tijd alweer hebt terugverdient. Dat klinkt aantrekkelijk hé?

Het Park & de omgeving

In Noord-Holland vlakbij recreatiegebied Spaarnwoude en bij Amsterdam ligt Droompark Spaarnwoude. Een prachtig Droompark in de natuur waar jij kunt genieten van de natuur. De omgeving is ideaal voor een rondje fietsen of een fijne wandeling. Wanneer je een dagje wilt winkelen, kan je terecht in onze hoofdstad. 

Bekijk de omgeving

Op het park zelf is er genoeg te doen. Zo kan je heerlijk ontspannen in onze wellness of ons overdekt zwembad, kan je kanoën op ons kanomeer of een hapje eten op Brasserie Halverwege.