Wanneer je een dagje naar Amsterdam wilt, zoek je natuurlijk een plek waar je fijn kan overnachten. Vanaf Droompark Spaarnwoude ben je met 20 minuten in hartje Amsterdam. Ideaal dus voor een vakantie dichtbij Amsterdam!

Luxe accommodaties

Op Droompark Spaarnwoude staan verschillende luxe accommodaties. Verblijf bijvoorbeeld in een sfeervol chalet voor 4 personen of boek een chalet voor 6 personen met een ruim terras.

Wil je liever een moderne en luxe accommodatie? Bekijk dan eens onze cubes. Alle cubes zijn sfeervol ingericht en bieden alle luxe en ruimte voor groepen tot 8 personen. 

Ook wanneer lekker met z'n tweetjes op pad wilt naar Amsterdam kan je een luxe accommodatie huren op ons vakantiepark. De Cube la Mer Luxe is een gezellige studio met een prachtig terras.

Een kijkje op de woningen

Onze vakantiewoningen zijn stuk voor stuk hoogstaand, en voorzien van alle benodigde luxe. Zo is er bijvoorbeeld de luxe Cube Exclusif Plus. Deze luxe 6 persoons huuraccommodatie is van alle gemakken voorzien. Of kies voor de Cube Magnifique Plus, voor 8 personen. De cube is zeer ruim opgebouwd, en daardoor uitermate geschikt voor groepen.

Alle woningen op vakantiepark Amsterdam

Vakantiepark Amsterdam

Verblijven op een vakantiepark heeft verschillende voordelen. Zo zijn er ruime en luxe accommodaties waar je echt tot rust kan komen en heeft het een vakantiepark verschillende faciliteiten waardoor je niks tekort komt.

Vanaf Droompark Spaarnwoude sta je zo in de winkelstraten van Amsterdam en kan je 's avonds weer terug naar het rustige vakantiepark in de prachtige natuur.

Op het park zijn verschillende faciliteiten die je verblijf compleet zullen maken. Kom lekker ontspannen in de wellness of het overdekte zwembad, kom een hapje eten in de snackbar of de brasserie en werp je hengel uit op de prachtige visplekken.

Uitstapjes in Amsterdam

Vanaf het vakantiepark zit je zo in het hart van Amsterdam. En daar is ontzettend veel te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Paleis op de Dam. Dit mooie paleis heeft een prachtige geschiedenis, die jij kunt ontdekken. Of ga op een duistere ontdekkingstocht door 500 jaar geschiedenis van Amsterdam in de Amsterdam Dungeon. Durf jij het aan? 

Wandelen langs de Amsterdamse grachten

Natuurlijk is het in Amsterdam ook absoluut een aanrader om lekker langs de grachten te lopen. Hier kun je even heerlijk wandelen, terwijl je ondertussen nog heel veel van de stad kunt zien. Al met al een heerlijk uitstapje.