Wanneer je een dagje naar Amsterdam wilt, zoek je natuurlijk een plek waar je fijn kan overnachten. Vanaf Droompark Spaarnwoude ben je met 20 minuten in hartje Amsterdam. Ideaal dus voor een vakantie dichtbij Amsterdam!

Luxe accommodaties

Op Droompark Spaarnwoude staan verschillende luxe accommodaties. Verblijf bijvoorbeeld in een sfeervol chalet voor 4 personen of boek een chalet voor 6 personen met een ruim terras.

Wil je liever een moderne en luxe accommodatie? Bekijk dan eens onze cubes. Alle cubes zijn sfeervol ingericht en bieden alle luxe en ruimte voor groepen tot 8 personen. 

Ook wanneer lekker met z'n tweetjes op pad wilt naar Amsterdam kan je een luxe accommodatie huren op ons vakantiepark. De Cube la Mer Luxe is een gezellige studio met een prachtig terras.

Boek nu

Vakantiepark Amsterdam

 

Vakantiepark Amsterdam

Verblijven op een vakantiepark heeft verschillende voordelen. Zo zijn er ruime en luxe accommodaties waar je echt tot rust kan komen en heeft het een vakantiepark verschillende faciliteiten waardoor je niks tekort komt.

Vanaf Droompark Spaarnwoude sta je zo in de winkelstraten van Amsterdam en kan je 's avonds weer terug naar het rustige vakantiepark in de prachtige natuur.

Op het park zijn verschillende faciliteiten die je verblijf compleet zullen maken. Kom lekker ontspannen in de wellness of het overdekte zwembad, kom een hapje eten in de snackbar of de brasserie en werp je hengel uit op de prachtige visplekken.

Bekijk alle faciliteiten