Royale recreatiewoning | Type E

Carre

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Royaal van binnen en buiten

De “Carré” is een van onze meest royaal opgezette recreatiewoningen. Niet alleen binnen maar ook buiten op het terras. Het is goed vertoeven op het gemeubileerde terras! De woning zelf is strak en stijlvol en ingericht en voelt erg huiselijk aan. Bijzonder aan de Carré is de mogelijkheid om helemaal rondom door de woning te bewegen. Je kunt zo gemakkelijk van de ene kamer naar de andere kamer lopen, dit geeft een erg ruimtelijk en vrij gevoel.

De Carré is voorzien van:

  • Twee slaapkamer met elk twee eenpersoonsbedden;
  • Royale woonkamer met openslaande deuren naar het terras;
  • Luxe keuken met koel-vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en Senseo koffiezetapparaat;
  • Badkamer met luxe douche en mooi meubel;
  • Aparte badkamer.

Onze woningen verschillen van interieur en kunnen daarom afwijken van de foto's. Elke woning is uniek!

Bijzonder aan de Carré woning is de mogelijkheid om helemaal rondom door de woning te bewegen. Zo komt u van de ene kamer in de andere kamer, wat een zeer vrij en ruimtelijk gevoel geeft. 

Royale recreatiewoning | Type E
Carre
Aantal personen: 4 Aantal slaapkamers: 2

Onze recreatiewoningen van het type E zijn van origine een Carré woning, echter beschikt dit type ook over een aantal L'Avenirs, zoals omschreven onder type F. De L'Avenirs onder het type E zijn echter geschikt voor slechts 4 personen in plaats van 6 en om deze reden opgenomen in de E.

Wij kunnen ons voorstellen dat u zeker wilt zijn van het type woning dat u boekt. Kiest u daarom voor de optie "locatie kiezen" in het boekingsproces en kies de woning van uw voorkeur. Wanneer u geen locatiekeuze maakt, krijgt u een willekeurige woning uit dit type toegewezen.

Carré recreatiewoning: 202, 205, 208

L'Avenir recreatiewoning: 57, 66, 67, 161, 162 (grote badkamer met ligbad) en 186. Voor de omschrijving en foto's van dit type verwijzen we u graag naar het type F.