alle accommodaties

Doet zijn naam eer aan | Type CUB4L

Cube Elite

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Op en top luxe vakantiegevoel

Deze fantastische woning is met alle recht een elite woning! Wil je veel luxe ervaren? Dan is deze woning ideaal voor jou. De prachtige recreatiewoning is onder architectuur ontworpen. Bijzonder aan deze woning zijn de hoge raampartijen die je naar eigen inzicht kunt afstellen. 

De Cube Elite is voorzien van:

  • Ruime living met doorkijk-gashaard;
  • Keuken met koelvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat;
  • Twee tweepersoonsbedden met eigen luxe badkamer;
  • Ruim gemeubileerd zonneterras met een buitenhaard!
WoningBijzonderheden
232Beschikt over een wasmachine, droger, Sonos Sound System en beschikt als enige Cube Elite over een prachtig dakterras
229Enkel geschikt voor 2 volwassenen en drie kinderen, In de tweede slaapkamer bevind zich een half-hoogslaper geschikt voor 1 kind. Met een trapje in deze kamer komt u in een ruimte met een minimale stahoogte en 2 éénpersoonsbedden, geschikt voor 2 kinderen.
231Eén van de slaapkamers bereikbaar via een aparte trap
22Eén van de slaapkamers bereikbaar via een aparte trap
70Beschikt over één badkamer en 5 bedden waarvan er twee bereikbaar zijn via een aparte trap
233Beschikt over een ligbad in de badkamer

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.