alle accommodaties

Fraai, sfeervol en comfortabel | Type D

Exclusif

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Alle ruimte voor een fijne vakantie

De ”Exclusif” staat bekend als een frisse woning met bijzondere details. De balans tussen strakke vormen en charmante extra’s geven de Exclusif een warm uitnodigend karakter. Elke ruimte weet je te verleiden met zijn eigen charme en comfort. Je ervaart in deze woning het ultieme thuisgevoel, weg van huis.

De Exclusif is voorzien van:

  • Twee slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden;
  • Moderne hoekerker met openslaande deuren;
  • Keuken met koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat;
  • Badkamer met douche, wastafel en toilet;
  • Ruim terras voorzien van tuinmeubilair.

De volgende Exclusif woningen liggen prachtig gesitueerd aan onze schitterende vijvers: 60, 62, 64, 165, 169, 170, 173, 174 en 175. Heerlijk genieten van het uitzicht over het water vanaf uw luie stoel op het terras. Een lekker drankje in uw hand en uw vakantie is compleet. 

Woning 64 is daarnaast geschikt voor 5 personen. De tweede slaapkamer beschikt hier over 1 éénpersoonsbed en 1 stapelbed.

Woning 51 beschikt over een aparte schuur met elektra-aansluiting

Woning D62 beschikt over een zitkuil en vlonder aan de waterkant. Woning beschikt over een schuur met elektriciteit voor het opladen van elektrische fietsen.

Wanneer u één van deze woningen graag wilt boeken, kies dan voor de optie "locatie kiezen" in het online boekingsproces. Wanneer u geen locatiekeuze maakt, krijgt u een willekeurige woning uit dit type toegewezen.

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.