alle verkoopwoningen

State-of-the-art tweede huis

Cube Elite

Woning: € 199.500,-marge/ Kavel: € 8.500,- vanaf huurprijs per jaar/ Aantal personen: 4

De Cube Elite beschikt over een schitterende luxe keuken met inbouwapparatuur en daarnaast een ruime living met open (gas) haard. De villa heeft twee zeer ruime slaapkamers. Desgewenst kan deze unieke woning ook geleverd worden met 3 slaapkamers. Genoeg aan 2 slaapkamers? Dan kunt u de derde kamer uitstekend gebruiken als hobby-/werkkamer. Ook beschikt de Cube Elite over twee prachtige luxe badkamers. De Cube Elite heeft een aparte toiletruimte met zwevend toilet. Daarnaast heeft deze woning een berging en is uitgerust met airconditioning. De woning is uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Opmerkingen

De gehele woning is voorzien van een geavanceerd domotica-systeem (optioneel). Het is ook mogelijk om een warmtepomp te laten plaatsen, een uiterst milieuvriendelijke optie voor een optimaal binnenklimaat.

Extra’s

De Cube Elite is leverbaar in een drietal uitvoeringen; Standaard, Plus en Premium. Informeer naar de mogelijkheden en extra opties, of kom langs om hierover uitgebreid geïnformeerd te worden.

Bekijk plattegrond
Bekijk foto's

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?