overzicht

Solide en sfeervol gaan samen

Exclusif

Woning: € 119.500,-inclusief BTW/ Kavel: n.v.t.of€ 6.750,- huur per jaar/ Aantal personen: 6

Als u aan komt lopen bij deze fraaie vakantiebungalow Exclusif zult u genieten van het exterieur. Een prachtig object met een heerlijke tuin rondom. De bijzondere raampartijen en uitgebouwde erker van de Exclusif zorgen binnen voor een perfecte lichtinval in de mooie woonkamer met luxe keuken. De Exclusif kan geleverd worden 3 comfortabele slaapkamers. Natuurlijk is deze vakantiebungalow uitgevoerd met een luxe badkamer.

Opmerkingen

Chalet model Exclusif kenmerkt zich door de prachtige raampartijen waarvan de openslaande deuren naar het zonneterras een onderdeel vormen. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. De badkamer is compleet met luxe douchecabine, badkamermeubel en designradiator.

Extra's

Chalet type Exclusif wordt met compleet aangelegde tuin afgeleverd. Natuurlijk beschikt u bij uw woning over een eigen parkeerplaats. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. Bij de volledige verhuur van uw woning is de BTW geheel terug te vorderen. Het regelen en verzorgen van de verhuur nemen wij u volledig uit handen. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

Bekijk plattegrond

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?