home

Virtuele open dagen bij Droompark Spaarnwoude

Ontdek Droomparken vanuit jouw eigen huis

Pak al vanaf dit weekend je rendement! Gegarandeerd 5% - 5 jaar lang!

De Nederlandse regering heeft aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus. Een van deze maatregelen is het verbod op bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni. Droomparken volgt de aanwijzingen en regels van de Nederlandse regering strikt op wat betekent dat wij alleen op afspraak (en volgens de richtlijnen) u ontvangen tijdens de opendagen op Droompark Spaarnwoude en Buitenhuizen. 

Virtuele open dagen

Stap nu in en pak die buitenkans op interessant rendement!

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Vanuit jouw luie stoel kun jij nu op een virutele tour over het park en een kijkje nemen in de woningen op Droompark Spaarnwoude. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs, dit kan uiteraard digitaal of op 9 en 10 mei bij een bezoek aan het park, waarbij uiteraard rekening word gehouden met de richtlijnen opgesteld vanuit de regering. Dit weekend: 5% netto garandeert rendement, 5 jaar lang! Stap nu in en vanaf dit weekend kun je al genieten van dit aanbod.

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Neem een virtueel kijkje op het park
Virtuele tour Spaarnwoude
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark Spaarnwoude geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Aankomend weekend, 9 en 10 mei

Virtuele open dagen Droompark Spaarnwoude

Ontdek dit Droompark in recreatiegebied Spaarnwoude bij Amsterdam

Bij Noord-Holland denk je misschien niet direct aan uitgestrekte natuurgebieden maar aan grote steden als Amsterdam en Haarlem, of misschien aan het strand bij Zandvoort of Bloemendaal. Naast de steden en het strand heeft Noord-Holland nog veel meer te bieden. Midden in natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude, en op 10 minuten van Amsterdam Centraal, ligt Droompark Spaarnwoude. Alle ruimte dus om jouw vakantie of weekend weg helemaal in te delen zoals jij dat wil, mogelijkheden genoeg. Het mooiste is natuurlijk als je dat doet vanuit jouw eigen recreatiewoning. Ontdek wat Droompark Spaarnwoude en de omgeving allemaal te bieden heeft. 

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

Virtuele tour op Droompark Spaarnwoude

Neem een kijkje op het park

bad-hulckesteijn-360-1600x900jpg

Maak jouw virtuele tour over het park

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem vanuit jouw luie stoel een kijkje bij een aantal woningen op Droompark Spaarnwoude. Breng een bezoek aan een Cube la Mer PremiumL-Cube Premium en de Cube Elite. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen.

Het woningaanbod op Droompark Spaarnwoude is groot en divers. Van comfortabele chalets voor vier of zes personen tot luxe en moderne cube-woningen. Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Vraag dan de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Plan jouw afspraak

 

Bekijk de video

Droompark Spaarnwoude

Luxe en moderne recreatiewoning voor vier personen vanaf € 124.500,-

De Cube La Mer Premium kenmerkt zich door zijn bijzondere vormgeving. Wie wil er nou niet recreëren in deze luxe woning? De woning heeft een ruime master bedroom en ook de tweede slaapkamer is royaal van opzet. De seperate badkamer met toilet is luxe afgewerkt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft een hoge kwaliteit van afwerking. De woning is voorzien van centrale verwarming. De openslaande deuren naar het terras zorgen voor een extra vakantiebelevenis.

De Cube La Mer Premium heeft een eigen parkeerplaats en wordt met een royale compleet aangelegde tuin afgeleverd. Ook een prachtige, volledig betegeld zonneterras zal niet ontbreken. 

Brochure aanvragen

Meer informatie en contact

Bekijk de video van de Cube la Mer Premium

lamer

Recreatiewoning met kenmerkende vorm voor zes personen vanaf €184.500,-

Stijlvol en klasse! Dit zijn de eerste woorden die je te binnenschieten bij het zien van deze recreatiewoning op Droompark Bad Hulckesteijn. Het exterieur van de L-Cube Premium heeft een chique witte tint met houten afwerking. De luxe en praktische keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Naast de ruime en gezellige living, beschikt de L-Cube Premium ook over twee of drie slaapkamers en een fraaie volledig betegelde badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en design radiator. Op het betegelde ruime terras kunt heerlijk genieten en ontspannen.

Opmerkingen

De L-Cube Premium is onder architectuur gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, waardoor haar bijzondere karakter sterk wordt geaccentueerd. 

Extra's

De woning beschikt over een eigen parkeerplaats. Om een goede indruk te krijgen van dit bijzondere object nodigen wij u van harte uit om deze te komen bezichtigen, onze accountmanagers staan graag voor u klaar.

Brochure aanvragen

Meer informatie en contact

bekijk de video van de L-Cube Premium

lcube-msb

Prachtige recreatiewoning voor 6 personen vanaf €209.500,-

De Cube Elite Premium beschikt over een prachtig ruime en moderne living met heldere lichtinval. De bijzondere raampartijen aan weerszijde van de royale binnen en buiten combinatiehaard geven deze woning zijn unieke karakter en uitstraling. De raampartijen beschikken elk over een schuifpui, die over de volledige breedte van de woning geopend kunnen worden. Hierdoor verlengt u uw living met uw royale buitenterras, waardoor u een enorme leefruimte creëert. De schitterende luxe keuken is van alle gemakken voorzien met luxe inbouwapparatuur. De villa heeft twee of drie zeer ruime slaapkamers. Ook beschikt de Cube Elite over twee prachtige luxe badkamers. De Cube Elite heeft een aparte toiletruimte met zwevend toilet. De Cube Elite is uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Opmerkingen

De gehele woning is voorzien van een geavanceerd domotica-systeem (optioneel). Het is ook mogelijk om een warmtepomp te laten plaatsen, een uiterst milieuvriendelijke optie voor een optimaal binnenklimaat. Daarnaast beschikt deze woning over een (optioneel) imposant dakterras met panoramisch uitzicht. Het dakterras biedt u daarnaast alle privacy.

Brochure aanvragen

Meer informatie en contact

Bekijk de woningvideo van de Cube Elite

elite

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief

Jij vraagt, wij antwoorden je graag!