droomparken.nl

#StaySafe: Safe Stay bij Droomparken

Veilig en verantwoord op vakantie

Heb jij behoefte aan rust en ontspanning of wil je er gewoon even tussenuit? Kom genieten van de natuur, bij ons ben je welkom. Bekijk wat wij allemaal doen om jouw vakantie of weekendje leuk en veilig te maken voor iedereen. 

  • Onze woningen zijn schoon. Samen met onze schoonmaak partners geven we extra veel aandacht aan de hygiëne in de woningen zodat je lekker fris op vakantie kunt.
  • Wij zorgen voor gepast (individueel) contact. Inchecken gaat via een sleutelkluisje en contact verloopt digitaal.
  • Er is nog veel te doen in de omgevingen van onze parken, lekker wandelen en genieten van de mooiste natuurgebieden rondom de parken.
  • Geen zin in koken om wil je niet naar het restaurant? Onze horeca bezorgt je maaltijd aan huis! Ook kun je een ontbijt- en/of borrelbox bestellen om jouw vakantie helemaal compleet te maken. 

Boek je vakantie

Geniet van het najaar 

Of je nu op zoek ben naar een Tiny House, of liever een wellness sfeertje wilt creëren in een luxe lodge, hier komen je dromen uit. Bij Droomparken vind je de gaafste plekken en de mooiste locaties om van een welverdiende vakantie te genieten. Boek jouw vakantie in oktober nu met 25% korting, ook in de herfstvakantie, en krijg een leuk verrassingspakket. 

Boek jouw vakantie in oktober

Jouw vakantie en het coronavirus, wat nu? 

Heb je binnenkort een verblijf gepland bij Droomparken, of ben je dat van plan? Wij informeren jou graag over de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus in Nederland en wat dat betekent voor jouw vakantie. Bekijk hier alle informatie

Veilig en verantwoord op vakantie bij Droomparken