Moeite met het vinden van een studentenkamer? 

Tijdelijke woonruimte voor studenten op een vakantiepark

Het is een bekend probleem voor veel (nieuwe) studenten, het vinden van een geschikte studentenkamer. Door het grote tekort aan studentenwoningen is het al een hele uitdaging om een kamer te vinden en als je er dan een hebt gevonden dan is deze vaak onbetaalbaar. Nu hebben wij een goede (tijdelijke) oplossing voor jou, StayXL, speciaal voor (internationale) studenten! Zowel in de particuliere als de zakelijke markt is het al heel gebruikelijk, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, tijdelijk wonen op een vakantiepark. Dan ben jij zeker van een woonruimte in de buurt en kun je rustig doorzoeken naar een studentenkamer. 

Droomparken heeft circa 3750 woningen verspreid over 14 recreatieparken door heel Nederland, gelegen op gunstige locaties in de buurt van grote steden zoals Amsterdam, Arnhem, Roermond, dus we hebben zeker een plekje voor jou! Neem contact met ons en wij vertellen jou alles over het tijdelijk wonen op een vakantiepark. 

Hoe werkt het? 

 

Locaties

Natuurlijk wil je midden in de stad wonen maar het vinden van een studentenkamer is zoals je weet erg lastig. Maar drie uur in de trein zitten wil je ook niet. StayXL voor studenten is daarom de perfecte tijdelijke oplossing! Tijdelijk wonen op een vakantiepark dicht in de buurt van de stad waar jij studeert, samen of alleen. Dus jij hebt je eigen plekje, je hoeft nog geen eigen spullen mee te nemen die hebben wij voor je en alle faciliteiten zijn aanwezig. Kan jij vanaf daar rustig verder zoeken naar jouw studentenkamer waar je de rest van je studententijd kan zitten. 

Droompark Hooge Veluwe

Op slechts een paar kilometer van Arnhem ligt Droompark Hooge Veluwe. Met twintig minuten, fietsen of met de bus, sta je op Arnhem Centraal vanaf waar je de trein kan pakken naar Nijmegen, Wageningen, Utrecht of verder.  

ontdek de mogelijkheden op Droompark Hooge Veluwe

Droompark De Zanding

Op slechts een paar kilometer van Ede ligt Droompark De Zanding. Een kwartiertje met de bus en dan sta je op station Ede-Wageningen vanaf waar je de trein kan pakken naar Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Utrecht en/ of verder. Met iets meer dan 20 minuten ben je zelfs midden in Arnhem! 

ontdek de mogelijkheden op Droompark De Zanding

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?

Parkkeuze
Kies een begin datum van uw verblijf.