droomparken.nl

Save the Date: 26, 27 & 28 juni 2020

The Dutch 750

Drie dagen lang met honderden sportievelingen 750 kilometer fietsen door het prachtige Gelderse landschap, samen voor een ander, dát is waar het bij The Dutch 750 om draait. Met elkaar een mooi bedrag bij elkaar trappen voor Make-A-Wish en Support Casper. Ieder teamlid binnen een team, bestaande uit 1 tot maximaal 10 personen, zamelt hiervoor een bedrag van minimaal 500,- euro in. Optioneel kan The Dutch 750 voor een derde goed doel (CBF erkend) naar keuze worden gereden. De sponsoropbrengst wordt dan recht evenredig over de drie goede doelen verdeeld.

Overnachten tijdens The Dutch 750?

Boek je verblijf tijdens The Dutch750 op Droompark De Zanding in Otterlo en ontvang 10% korting op de verblijfskosten. Gebruik hiervoor de actiecode D750 (in stap 4 van het online boekingsproces) en je korting wordt automatisch berekend. 

  • Geldig voor verblijven tussen 25 en 29 juni 2020 
  • Inwisselbaar voor alle (beschikbare) accommodaties op Droompark De Zanding
  • Korting wordt berekend over de verblijfskosten
  • Overige actievoorwaarden op www.droomparken.nl/actievoorwaarden 

Jij doet toch ook mee? Op de website van The Dutch 750 kun je jouw email adres achterlaten en je wordt volledig op de hoogte gehouden!

 

The Dutch 750
Save the Date
  • Drie dagen lang met honderden sportievelingen 750 kilometer fietsen door het prachtige Gelderse landschap, samen voor een ander, dát is waar het bij The Dutch 750 om draait. Met elkaar een mooi bedrag bij elkaar trappen voor Make-A-Wish en Support Casper.

Wij zijn wij

Over Libéma Profcycling

Libema Profcycling is in vele takken van de wielersport actief. Als organisator van grote wielerevenementen en -projecten op weg, baan en veld zoals bijvoorbeeld de Giro d’Italia, Tour de France, WK’s, EK’s, Wereldbeker en nationale kampioenschappen. Een van de belangrijke projecten van Libema Profcycling is de Neutrale service, waarvan Shimano de hoofdsponsor is.

Libema-Profcycling-300x300

Ove Make-A-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult al 30 jaar de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, in de leeftijd van 3 tot 18 jaar. Het verwezenlijken van een wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een ernstige ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt. Dàt is de kracht van de Wish Journey.

Make-a-Wish-logo-300x217

Over Support Casper

Sinds 2015 is Support Casper -de campagne van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker- in het leven geroepen om mensen bewust te maken van deze ernstige vorm van kanker én geld in te zamelen voor initiatieven die op baanbrekende manier proberen alvleesklierkanker te behandelen. Alvleesklierkanker is de tweede meest dodelijke vorm van kanker in Nederland, met dagelijks 8 sterfgevallen. Oncologisch chirurg Prof. dr. Casper van Eijck, specialist alvleesklierkanker in het Erasmus MC, ontwikkelt samen met een team van virologen, moleculair biologen, immunologen en neurochirurgen nieuwe behandelmethoden die ervoor zorgen dat alvleesklierkanker patiënten in de toekomst langer in leven kunnen blijven.

Support_Casper-300x258

Hoe gaat de ride?

Hoe gaat de ride?

Waar kunnen we overnachten?

Op de nabijgelegen Droomparken kunnen de deelnemers uitrusten en overnachten voor de volgende etappe.

Kunnen we een eigen goed doel aandragen?

Optioneel kan The Dutch 750 voor een derde goed doel (CBF erkend) naar keuze worden gereden. De sponsoropbrengst wordt dan recht evenredig over de drie goede doelen verdeeld.