droomparken.nl

Save the Date: 30 augustus tot 1 september

The Dutch 750

Drie dagen lang met honderden sportievelingen 750 kilometer fietsen door het prachtige Gelderse landschap, samen voor een ander, dát is waar het bij The Dutch 750 om draait. Met elkaar een mooi bedrag bij elkaar trappen voor Make-A-Wish en Support Casper. Ieder team, bestaande uit 1 tot maximaal 6 personen, zamelt hiervoor een bedrag van minimaal 5.000,- euro in. Optioneel kan The Dutch 750 voor een derde goed doel (CBF erkend) naar keuze worden gereden. De sponsoropbrengst wordt dan recht evenredig over de drie goede doelen verdeeld.

Jij doet toch ook mee? Op de website van The Dutch 750 kun je jouw email adres achterlaten en je wordt volledig op de hoogte gehouden!

Lekker uitgerust aan de fietstocht beginnen? Boek een weekend weg op Droompark de Zanding! 

Of je nu zelf mee doet of komt kijken naar je familie of vrienden tijdens The Dutch 750, maak er met zijn allen een leuk weekend van op Droompark de Zanding met 25% korting op de verblijfskosten. Gebruik de actiecode 'DUTCH750'* (in te vullen in de allerlaatste stap van het boekingsproces) voor jouw boeking van 30 augustus t/m 2 september op Droompark de Zanding en ontvang 25% korting op de verblijfskosten!  

Boek nu

*actievoorwaarden zijn van toepassing

The Dutch 750
Save the Date
  • Drie dagen lang met honderden sportievelingen 750 kilometer fietsen door het prachtige Gelderse landschap, samen voor een ander, dát is waar het bij The Dutch 750 om draait. Met elkaar een mooi bedrag bij elkaar trappen voor Make-A-Wish en Support Casper.

Over Libéma Profcycling

Libema Profcycling is in vele takken van de wielersport actief. Als organisator van grote wielerevenementen en -projecten op weg, baan en veld zoals bijvoorbeeld de Giro d’Italia, Tour de France, WK’s, EK’s, Wereldbeker en nationale kampioenschappen. Een van de belangrijke projecten van Libema Profcycling is de Neutrale service, waarvan Shimano de hoofdsponsor is.

Libema-Profcycling-300x300

Ove Make-A-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult al 30 jaar de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, in de leeftijd van 3 tot 18 jaar. Het verwezenlijken van een wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een ernstige ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt. Dàt is de kracht van de Wish Journey.

Make-a-Wish-logo-300x217

Over Support Casper

Sinds 2015 is Support Casper -de campagne van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker- in het leven geroepen om mensen bewust te maken van deze ernstige vorm van kanker én geld in te zamelen voor initiatieven die op baanbrekende manier proberen alvleesklierkanker te behandelen. Alvleesklierkanker is de tweede meest dodelijke vorm van kanker in Nederland, met dagelijks 8 sterfgevallen. Oncologisch chirurg Prof. dr. Casper van Eijck, specialist alvleesklierkanker in het Erasmus MC, ontwikkelt samen met een team van virologen, moleculair biologen, immunologen en neurochirurgen nieuwe behandelmethoden die ervoor zorgen dat alvleesklierkanker patiënten in de toekomst langer in leven kunnen blijven.

Support_Casper-300x258

Hoe gaat de ride?

Waar kunnen we overnachten?

De etappe plaatsen moeten nog bekend worden, maar natuurlijk kunnen de deelnemers op de nabijgelegen Droomparken uitrusten en overnachten voor de volgende etappe.

Kunnen we een eigen goed doel aandragen?

Optioneel kan The Dutch 750 voor een derde goed doel (CBF erkend) naar keuze worden gereden. De sponsoropbrengst wordt dan recht evenredig over de drie goede doelen verdeeld.