Tiny Offices by Droomparken

De Tiny Offices zijn een eerste stap naar het recreëren & werken van de toekomst. Als modern recreatiebedrijf merken wij dat de scheidingslijn tussen vrije tijd en werken langzaamaan vervaagt. Sommige vakantiegangers willen ongestoord even wat werk verrichten, terwijl anderen juist onze parken bezoeken om inspiratie en nieuwe energie op te doen voor een persoonlijk project.

Daarom biedt Droomparken vanaf nu Tiny Offices aan; compacte werkruimtes op inspirerende locaties met allerlei middelen die het creatieve proces ondersteunen. Bij Droomparken kun je vrij komen werken met uitzicht op de rustgevende natuur. 

Op deze pagina vind je meer informatie over de Tiny Offices, hoe ze te gebruiken zijn en wat de voordelen van deze slimme werkplaatsen zijn. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt met de hashtag #TinyOfficesDroomparken.

Tiny Offices op de Veluwe

Droompark de Zanding is een bosrijk recreatiepark op de Veluwe. De diverse faciliteiten (o.a. zwembad, wellness, horeca, strand en natuurmeer) en de ligging aan een natuurgebied, maken dit park een populaire vakantiebestemming. De groene omgeving geven je een ontspannen gevoel en is een natuurlijke inspiratiebron. Wil je er echt een inspirerend verblijf van maken? Boek dan eens een Tiny House in combinatie met een Tiny Office.

Tiny Offices nabij Amsterdam

Op zoek naar een inspirerende en unieke omgeving voor een meeting of project? Op Droompark Spaarnwoude (Halfweg) staan twee Tiny Offices op nog geen 20 minuten rijden van Amsterdam. Dit Droompark is populair bij de zakelijke markt vanwege de centrale ligging, moderne huisvesting, goede horeca en beschikbare vergaderzaal. De Tiny Offices zijn dus een logische toevoeging en maken het mogelijk om ongestoord te werken met uitzicht op een vijver. Als je verblijft op Droompark Spaarnwoude kost het huren van een Tiny Office voor een halve dag € 12,50 en voor een hele dag € 20,-. Verblijf je niet op het park, dan kun je uiteraard ook een Tiny Office huren. Een halve dag kost €30,- en een hele dag kost €50,-. 

Gasten kunnen ook gebruik maken van een Tiny Office

De Tiny Offices zijn beschikbaar voor de gasten van Droompark de Zanding en Spaarnwoude. Zo zou je tijdens de vakantie even terug kunnen trekken om ongestoord wat werk te verrichten of kun je juist op vakantie gaan om nieuwe inspiratie op te doen voor een persoonlijk project! De Tiny Offices zijn per dagdeel beschikbaar en vooraf te reserveren. Informeer hiernaar bij de lobby of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Hoe boek ik een Tiny Office?

De Tiny Offices zijn te reserveren bij de lobby van Droompark de Zanding en Spaarnwoude. Wil je er zeker van zijn dat de Tiny Office beschikbaar is tijdens je verblijf? Dan is het ook mogelijk om de Tiny Offices online te reserveren door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Het personeel van het betreffende park zal dan contact opnemen om de reservering te bevestigen. 

Gebruik maken van een Tiny Office zonder verblijf

Tiny Offices zijn ook beschikbaar voor gasten en eigenaren. Verblijf je niet op het park, maar wil je toch graag gebruik maken van een Tiny Office? Dat is mogelijk door het formulier, onderaan deze pagina, in te vullen. Tegen een vergoeding is het dan mogelijk om een Tiny Office per dagdeel te reserveren. We verwelkomen je graag in de lobby op het park, waar je tevens gratis koffie en thee kunt drinken. 

Waar dien ik rekening mee te houden?

 • Er zijn voldoende stopcontacten aanwezig in de Tiny Offices

 • De Tiny Offices zijn afsluitbaar met een sleutel; ideaal om even een korte break te houden

 • Koffie en thee is gratis verkrijgbaar bij de lobby op het park

 • Er is geen toilet aanwezig, daarvoor verwijzen we je graag naar de lobby. Even de benen strekken ;-)

 • Er zijn allerlei middelen aanwezig die het creatieve proces ondersteunen:
  • Pennen en stiften
  • Notitieblok
  • Punaises
  • Rekenmachine
 • Maak gebruik van deze middelen, maar laat deze ook liggen voor de volgende persoon.
 • Heb je een goede sessie gehad? Vergeet je spullen niet (op te ruimen)! 

Contact

Formulier

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief of vul het contactformulier in als je vragen hebt over de Tiny Offices.

Op welk park wil je de Tiny Office reserveren *