Vacatures

Werken bij Droomparken

Wil je je graag bij onze teams aansluiten en werken bij een inspirerende organisatie, waar altijd wel wat gebeurt en van alles te beleven is? Bekijk dan of één van onderstaande vacatures wat voor jou is.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom. Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@droomparken.nl.

We zijn op zoek naar seizoens-, weekend- en vakantiemedewerkers:

Voor Droompark de Zanding in Otterlo zijn wij op zoek naar seizoens-, weekend-, en vakantiemedewerkers die onder andere de Parkshop willen bemannen. De periode is van 01-03 tot en met 31-12-2018 (hoogseizoen). 

Onze Parkshop is in het hoogseizoen 7 dagen per week geopend en biedt u een uitgebreid assortiment aan dagelijkse boodschappen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dagelijkse houdbare boodschappen van diverse A-merken, maar ook in ons eigen "Everyday" huismerk. Tot slot verkopen wij ook speelgoed voor de kids en diverse campingartikelen.

 

Wil je reageren en graag bij ons werken?

Heb jij interesse in deze leuke en variërende baan? Meld je dan aan bij de parkshop of lobby van Droompark de Zanding of stuur een mail met CV naar a.vanschooten@avsparkshops.nl.

Medewerker(s) promotionele werkzaamheden

Dit najaar zal Droomparken ieder weekend open dagen organiseren op één van onze recreatieparken. Voor deze open dagen zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers die promotionele en ondersteunende werkzaamheden willen verrichten voorafgaand aan - en gedurende - deze open dagen. 

Droomparken is een eigentijds Nederlands recreatiebedrijf dat 14 recreatieparken in de mooiste stukjes van de Nederlandse natuur beheert. Gedurende de open dagen verwelkomen wij bezoekers die geïnteresseerd zijn in het huren of kopen van een recreatiewoning. De werkzaamheden zullen op oproepbasis zijn en voornamelijk in het weekend plaatsvinden. Je zult voornamelijk gasten ontvangen op de parken en kleine werkzaamheden verrichten zoals het verzorgen van voorbereidingen voor de open dagen.

Stuur jouw CV en motivatie naar ons!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, representatieve jongeren van 18-24 jaar oud, die het leuk vinden om werkzaam te zijn in de evenementen- en recreatiesector. Bij voorkeur ben je in het bezit van een autorijbewijs. Dit werk is ook leuk om samen met een vriend(in) te doen. Ben jij of ken jij iemand die in de weekenden graag wat bij wil verdienen? Laat het ons weten! Stuur een mail met jouw motivatie en CV naar events@droomparken.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.