Vakantie in eigen land?

Altijd een goed idee bij Droomparken

In de huidige tijd en omstandigheden is een vakantie in eigen land het beste idee. Geen verplichte tests, geen ellenlange autorit en geen vaccinatiepaspoort. Maar vooral is een vakantie in eigen land helemaal geen vervelend nieuws, want ook in ons eigen land zijn nog zoveel mooie plekjes te ontdekken en gezellige steden te bezoeken.

En hoe fijn is het als jij deze vakantie doorbrengt in een luxe vakantiehuisje waar rust en ruimte volop aanwezig zijn en je echt tijd voor jezelf en je gezin kunt hebben.

Ook voor de vakantie in 2021 worden er al volop vakanties geboekt bij Droomparken. Vakantie in eigen land blijft ook in 2021 onverminderd populair. Blijf jij in 2021 ook graag in Nederland? Wacht niet te lang zodat de voorpret kan beginnen.

Waarom kies je voor Droomparken?

  • 15 vakantieparken in heel Nederland, altijd dicht bij de natuur
  • Prachtige vakantiewoningen met luxe inrichting en alle comfort die je kunt wensen
  • Mooie parken waar voldoende ruimte om je heen is

In welk jaargetijde je ook op vakantie wilt gaan, een vakantie in eigen land kan je volgens ons alleen maar positief verrassen. Dus zit een reis naar het buitenland er even niet in? Maak je geen zorgen en boek nu je vakantie op één van de Droomparken.

Vakantie in eigen land boeken

Toch maar niet naar het buitenland en wil jij een vakantie in eigen land boeken? Je kunt overal bij ons terecht. In het noorden, op de Veluwe of aan de kust? Met zijn tweeën, een groep of met de kinderen? Het kan allemaal!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden en boek een vakantie in eigen land op één van onze vijftien vakantieparken 

Zoek & boek jouw vakantie

Er even tussenuit in juni?

We kunnen ons helemaal voorstellen dat je er met dit mooie weer even lekker op uit wilt. Bij Droomparken maak je iets bijzonders van juni. Ook in deze tijden. Je verblijft namelijk in de mooiste vakantiewoningen en geniet op jouw eigen terrasje van het mooie weer.

Natuurlijk met alle rust en ruimte om veilig vakantie te vieren. Wij heten jou van harte welkom!

Boek nu jouw vakantie bij Droomparken

Onze vakantieparken op een rijtje

We zijn trots op onze mooie vakantieparken in Nederland en zetten ze graag voor je op een rijtje:

Vakantieparken op de Veluwe

Vakantieparken in Noord-Holland

Vakantieparken in Zeeland

Vakantiepark in Limburg

Vakantiepark in de Achterhoek

Veilig en vertrouwd op vakantie in eigen land? Bij Droomparken staan we 365 dagen per jaar voor je klaar op onze luxe vakantieparken.

Is Droomparken ook geschikt voor vakantie met kinderen?

De Droomparken zijn stuk voor stuk bijzonder geschikt om met kinderen te bezoeken. Speeltuintjes, zwembaden, airtrampolines en in schoolvakanties is er vaak animatie, zelfs digitaal als fysiek niet toelaat.

We zorgen ervoor dat het de kids aan niets ontbreekt. Of het nou je tiener is die lekker wil chillen met vakantievrienden en vooral waarde hecht aan een goede Wifi verbinding of je kleuter die lekker wil spelen en buiten wil zijn, bij Droomparken beleeft iedereen de vakantie van zijn/haar leven.

Een paar voorbeelden van leuke faciliteiten voor de kids:

Meer weten over onze kindvriendelijke vakantieparken in eigen land? Bekijk dan de afzonderlijke parksites voor uitgebreide informatie.

Mag mijn hond mee op vakantie naar Droomparken?

Zeker als je op vakantie in Nederland gaat, is het ontzettend fijn om je hond mee te kunnen nemen. Op alle Droomparken zijn vakantiewoningen die geschikt zijn om honden mee te nemen.

Kies je een park in Zeeland, dan kan je hond natuurlijk mee tijdens de lange strandwandelingen. En op de Veluwe mag je hond ook lekker mee.

Bij Droomparken boek je uiteraard een vakantiehuisje waar je hond mee kan. Geen probleem, we heten ook je trouwe viervoeter graag van harte welkom.

Waar kan ik mijn last-minute vakantie in Nederland boeken?

De vraag die we daarop aan jou stellen is: waar wil je heen in Nederland? Droomparken vindt je op de mooiste plekjes in Nederland en overal hebben we regelmatig last-minutes.

Wil je naar de kust? Kies dan voor één van onze parken in Zeeland of Noord-Holland. Kies jij voor vakantie in de bossen op de Veluwe? Ook dan heb je bij Droomparken de keus uit meerdere parken.

Heeft Droomparken ook Tiny Houses als vakantiehuisjes?

Jazeker, Droomparken heeft op bijna alle parken Tiny Houses te huur. We introduceerden het concept al in 2017 en waren daarmee één van de eersten in Nederland. Inmiddels zijn de gezellige tiny houses niet meer weg te denken van onze parken. Rond de Tiny Houses staat de buitenruimte ook centraal, we besteden veel aandacht aan een onvergetelijke ervaring met z'n tweeën. Wil jij op vakantie in eigen land in een Tiny House, kijk dan snel welke vakantieparken deze vakantiehuisjes aanbieden. >> Droomparken Tiny Houses bekijken

Maar wist je dat ook Noord-Limburg en de Achterhoek geweldige vakantiebestemmingen zijn? Op onze parken vind je deze zomer bovendien volop last-minutes, de beste plek om deze in de gaten te houden is altijd via onze website. Tijdens het boeken zie je direct de actuele prijs en de korting op je vakantie.

Ook kun je hier direct leuke arrangementen boeken waar we ook vaak een mooie aanbieding voor maken. Last-minute jouw vakantie in Nederland boeken? Dan ben je bij Droomparken op de juiste plek.

Het hele jaar door vakantie

Droomparken zijn het hele jaar door geopend voor gasten. Op onze parken vind je diverse faciliteiten als horeca en wellness. Check voor je verblijf even of deze geopend zijn.

De vakantieperiodes zijn natuurlijk bijzonder populair op Droomparken. In de zomervakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie en kerstvakantie zijn er meestal veel gasten. Datzelfde geldt voor populaire periodes als Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

Je kunt bij Droomparken dagelijks arriveren en je vakantie zo helemaal naar wens samenstellen. Kom je een weekend, midweek, week of langer? Wij hebben ongetwijfeld nog een plekje vrij voor een heerlijke en onbezorgde vakantie. 

Wanneer kom jij naar Droomparken? 

Heb jij ook zo´n zin in een geweldige vakantie in eigen land? We kijken uit naar je komst en doen er alles aan om jou en je gezin of vrienden een onvergetelijk verblijf te bezorgen!

Zoek & boek jouw vakantie

Laat je verrassen door een vakantie in eigen land!

We horen het steeds vaker: Nederland is een prachtig land met een geweldige natuur. Er is nog zoveel te ontdekken en onze Droomparken zijn dan een perfecte uitvalsbasis. Of je nou wilt fietsen of wandelen of er met de boot op uit gaat, er is altijd een park dat past bij jou. Wij zijn alvast benieuwd naar jouw nieuw ontdekte plekjes in Nederland! Je kunt natuurlijk ook onze tips even bekijken!