droomparken.nl

Op vakantie met kinderen in Nederland? Bezoek dan één van de 14 Droomparken waar je samen met je kids een heerlijke vakantie beleeft!

Wij zorgen voor alle faciliteiten voor een topvakantie, jij zorgt samen met de kids voor veel energie en samen zorgen we ervoor dat je kinderen hun topvakantie bij Droomparken nooit meer vergeten.

Sterker nog, de kans is groot dat ze het jaar erop gewoon weer naar Droomparken op vakantie willen.

Lekker op vakantie met jouw kinderen

Kinderen maken meestal snel vriendjes en vriendinnetjes tijdens hun vakantie. Bij de gezellige animatie van Droomparken is dat al helemaal niet moeilijk. Op de parken vind je diverse sport- en spelveldjes en dit zorgt ervoor dat de kids zich geen moment vervelen.

Zodra ze het vakantiehuisje uitstappen kunnen ze op zoek naar hun vakantievriendjes en daar de leukste avonturen mee beleven. Droomparken zijn ruim opgezet waardoor er overal volop ruimte is voor een potje voetbal of badminton.

Maar ook hebben we gezorgd voor tafeltennistafels, skatebanen en nog veel meer. Kortom, bekijk jouw favoriete vakantiepark om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

En hebben jullie een hond? Dan gaat die natuurlijk ook gewoon mee op vakantie naar Droomparken!

Het is een cliché, maar zeker waar... als de kinderen het naar hun zin hebben op vakantie hebben de ouders dat ook. Bij Droomparken zorgen wij er dan ook voor dat zowel de kinderen als de ouders een heerlijke vakantie beleven.

Zoek & Bouw jouw vakantiepark

Een vakantie met jouw kinderen in de natuur

Wat is er leuker op vakantie dan samen met je kinderen de natuur in gaan. Een mooie wandeling of fietstocht waarbij jullie misschien wel wilde dieren spotten en zonder meer genieten van Nederland.

Voor ons is een vakantie met kinderen niet compleet zonder buitenleven in de natuur en wij brengen dit op onze Droomparken dan ook graag dichtbij. Veel van onze parken liggen midden in de natuur en geven dan ook net dat beetje extra aan je vakantie.

Waterpret bij Droomparken

Voor een vakantie met kinderen in Nederland is één ding van groot belang: waterpret! Hoog op het verlanglijstje van de kinderen voor hun vakantie staat dat ze willen zwemmen tijdens de vakantie.

Natuurlijk weten we dit bij Droomparken en wij zorgen ervoor dat het je kids wat dit betreft aan niets ontbreekt.

Bij Droomparken vind je geen grote subtropische zwembaden, maar kun je voor een flinke dosis waterpret zeker goed terecht.

Vrijwel elk Droompark heeft namelijk een overdekt zwembad of zelfs buitenzwembad. Enkele vakantieparken voor jouw vakantie met kinderen liggen zelfs bij een mooi meertje met zandstrand. Dát is pas genieten!

Vakantie met kinderen in Nederland

Alle waterpret op een rijtje:

 • Marinapark Strandbad: ligt direct aan de IJssel met een eigen strandje. Ook is er een buitenzwembad op het park. Lekker vissen of actief kanoën... op Marinapark Strandbad kan het allemaal!
 • De Zanding: het natuurmeer op De Zanding ligt midden op het park en geeft heel veel waterpret. Ook is er een mooi binnenzwembad op De Zanding.
 • Bad Hoophuizen: gelegen aan het Veluwemeer waar je heel veel watersporten kunt beoefenen of lekker kunt vissen. Het strand en natuurmeer zijn bijzonder geliefd, ook voor surfers. Ook is er een overdekt zwembad op het park.
 • Buitenhuizen: neem een frisse duik in het buitenzwembad of relaxen in de wellness.
 • Bad Hulckesteijn: met een overdekt zwembad, jachthaven en wellness kun je voor waterpret ook hier zeker terecht.
 • Schoneveld: een vakantiepark in Zeeland heeft altijd genoeg waterpret met strand en zee in de buurt. Bovendien vind je een overdekt zwembad op Schoneveld.
 • Beekbergen: bommetjes maken in het overdekte zwembad of helemaal tot rust komen in de wellness. 
 • Maasduinen: binnen en buiten zwemmen kan allebei op Droompark Maasduinen. Voor de buitenzwemmers is er een heerlijk natuurmeer met strand en in het binnenzwembad is het altijd fijn. Even niks? Bezoek dan de wellness op Maasduinen!
 • Bospark Garderen: hier zwem je lekker in het buitenzwembad of breng een bezoekje aan de wellness op het park.
 • Molengroet: lekker zwemmen op Molengroet doe je in ons mooie buitenzwembad.
 • Bad Meersee: lekker naar het strand voor een duik in de zee en de waterpret op Bad Meersee is compleet.
 • Hooge Veluwe: op dit vakantiepark vind je zowel een binnen- als een buitenzwembad en je kunt ook nog relaxen in de wellness op het park.
 • Spaarnwoude: sportief kanoën op het kanomeer op ons park of zwemmen in het overdekte zwembad? 
 • Zuiderzee: neem je boot mee in de jachthaven of ga zwemmen in het overdekte zwembad op Zuiderzee. Natuurlijk mogen ook het natuurmeer en strand niet ontbreken.