droomparken.nl

Wil je een vakantiehuis kopen op een echte Droomlocatie? Een chalet of luxe woning helemaal samengesteld naar je eigen wensen en tot je beschikking wanneer je dat wilt. Een plek waar je naartoe kunt met familie en vrienden voor ontspanning. Maak dan zeker kennis met Droomparken.

Vakantiehuis kopen in Nederland

Al onze vakantieparken zijn gelegen in en rondom prachtige gebieden waar altijd wat te doen is. Maak een mooie strandwandeling of ga fietsend cultuur snuiven! Aan het einde van de dag een hapje eten in het parkrestaurant of geef je over aan de wellness. De ideale ‘get away’.

Vakantiehuis kopen?

Wil jij een vakantiehuis kopen? Je staat er niet alleen voor! Als potentiële eigenaar van een Droomparken woning krijg je hulp van alle kanten. Onze adviseurs zijn er voor interieur en exterieur advies. Zo zorgen wij dat je je meteen thuis voelt. Ook wanneer je van plan bent om je vakantiehuis te verhuren. Leun rustig achterover en laat het aan ons over.

Inspiratiedagen

Wij organiseren verschillende open dagen zodat je de parken kunt bezoeken. Maak kennis met ons aanbod en ontdek zelf de luxe van een eigen vakantiehuis. Onze adviseurs zijn uiteraard aanwezig tijdens deze open dagen.

Bovendien hebben we altijd een leuke actie voor mensen die tijdens de inspiratiedagen al een keus maken. 

Open dagen bezoeken

vakantiehuis kopen

Alle Droomparken vind je op toplocaties, zoals bovenstaand Marina Strandbad in de Achterhoek. Dit park, gelegen aan de IJssel beschikt zelfs over een eigen jachthaven en wellness voor heerlijke ontspanning. 

 

Uitgebreid aanbod

We zijn benieuwd wat jouw wensen zijn voor je nieuwe vakantiehuis. Ons aanbod is uitgebreid en heel divers en net even anders dan je op de meeste parken vindt. Dat maakt het juist zo aantrekkelij om te investeren in een vakantiehuis bij Droomparken. De vakantiehuisjes zijn heerlijk om zelf vakantie te vieren, maar ook populair om te verhuren. Natuurlijk is een combinatie van beide ook mogelijk.

Elke parksite heeft een eigen overzicht met het actuele aanbod. Voor een totaaloverzicht van alle Droomparken klik je hier. Met het filter kun je eenvoudig door het aanbod klikken.

Volledig aanbod bekijken