droomparken.nl

Wil je een vakantiehuis kopen op een echte Droomlocatie? Een chalet of luxe woning helemaal samengesteld naar je eigen wensen en tot je beschikking wanneer je dat wilt. Een plek waar je naartoe kunt met familie en vrienden voor ontspanning. Maak dan zeker kennis met Droomparken.

Vakantiehuis kopen in Nederland

Al onze vakantieparken zijn gelegen in en rondom prachtige gebieden waar altijd wat te doen is. Maak een mooie strandwandeling of ga fietsend cultuur snuiven! Aan het einde van de dag een hapje eten in het parkrestaurant of geef je over aan de wellness. De ideale ‘Get away’.

Vakantiehuis kopen?

Wil jij een vakantiehuis kopen? Je staat er niet alleen voor! Als potentiële eigenaar van een Droomparken woning krijg je hulp van alle kanten. Onze adviseurs zijn er voor interieur- en exterieur advies. Zo zorgen wij dat je je meteen thuis voelt. Ook wanneer je van plan bent om je vakantiehuis te verhuren. Leun rustig achterover en laat het aan ons over.

Inspiratiedagen

Wij organiseren verschillende open dagen zodat je de parken kunt bezoeken. Maak kennis met ons aanbod en ontdek zelf de luxe van een eigen vakantiehuis. Onze adviseurs zijn uiteraard aanwezig en natuurlijk zorgen we voor leuke kerstactiviteiten.

Bovendien hebben we een leuke actie voor mensen die tijdens de inspiratiedagen al een keus maken. Voor die mensen hebben we namelijk een uniek interieurpakket met deskundig interieuradvies zodat je vakantiehuis echt een tweede thuis voor je wordt.

Open dagenn bezoeken