droomparken.nl

Wil je een vakantiehuis kopen op een echte Droomlocatie? Een chalet of luxe woning helemaal samengesteld naar je eigen wensen en tot je beschikking wanneer je dat wilt.

Vakantiehuis te koop

Op elk park bij ons is er een vakantiehuis te koop. Een plek waar je naartoe kunt met familie en vrienden voor ontspanning. En omdat alle parken zijn gelegen in en rondom prachtige gebieden is er altijd wat te doen.

Maak een mooie strandwandeling of ga fietsend cultuur snuiven! Aan het einde van de dag een hapje eten in het park restaurant of geef je over aan de wellness.

De ideale ‘Get away’. Of je nu een huisje wilt in het noorden, aan de kust, op de Veluwe of bij ons in het zuiden? Het is allemaal mogelijk. 

Je staat er niet alleen voor! Als eigenaar van een Droomparken woning krijg je hulp van alle kanten. Onze adviseurs zijn er voor interieur en exterieur advies. Zo zorgen wij dat je je meteen thuis voelt. Ook wanneer je van plan bent om je vakantiehuis te verhuren.

Leun rustig achterover en laat het aan ons over. De verhuur van je vakantiehuis kan direct financieel voordeel opbrengen.

Eerst kijken en dan pas kopen

Jouw vakantiehuis wil je natuurlijk wel eerst goed inspecteren voordat je het wilt kopen. Daarom organiseren wij af en toe dagen waarop je de huizen op onze vakantieparken kan bekijken.

Een deskundige loopt met je mee en praat je helemaal bij over ieder type accommodatie en nog veel meer. Bekijk hieronder ons volledig aanbod en laat je verrassen!

Een vakantiehuis is hier te koop

vakantiehuis-te-koop