droomparken.nl

Even lekker ontspannen met het gezin of met vrienden, waar kan dat beter dan in de provincie waar de vakantiesfeer het hele jaar door aanwezig is? Even echt er tussenuit… en als het even kan uitwaaien aan de Zeeuwse kust! Dat kan in een Droomparken vakantiepark in Zeeland.

Vakantieparken in Zeeland

Droomparken heeft maar liefst twee prachtige vakantieparken in Zeeland:

Beide vakantieparken bevatten alle ingrediënten om jou ieder seizoen een heerlijke vakantie in Zeeland te bieden. Geniet van de Zeeuwse luchten, de rust, de duinen, de langgerekte stille dijken en de gezellige dorpjes.

Op vakantie aan de Zeeuwse kust

Droompark Schoneveld ligt pal aan het strand van Zeeland. Door de prachtige ligging hoef je je geen moment te vervelen. Maar ook op het park is er genoeg te doen.

Zo is er bijvoorbeeld een overdekt zwembad, een heerlijk restaurant en zijn er diverse activiteiten te doen. Op dit vakantiepark aan de kust kan je direct naar de zee om te zwemmen, maar kan je ook terecht in het overdekte zwembad.

Verblijf middenin de prachtige natuur van Zeeland

Droompark Bad MeerSee ligt op een prachtige locatie. Dit vakantiepark ligt middenin het uitgestrekte landschap van Zeeland, op fietsafstand van het strand. Perfect voor een wandeling door de natuurgebieden ‘de Verdronken Zwarte Polder’ of ‘het Zwin’.

Op dit vakantiepark in Zeeland geniet je echt van alle rust en ruimte. Zee, strand, duinen en heel veel ruimte. Dat én nog veel meer hebben onze vakantieparken in Zeeland te bieden.

Vakantiepark in Zeeland

Alle vakantie ingrediënten vind je op een vakantiepark in Zeeland. In Zeeland geniet je van zon, zee, strand en prachtige natuur en cultuur. Hier hoef je je nooit te vervelen.

In de omgeving van zowel Schoneveld als Bad MeerSee is ontzettend veel te beleven. Je kunt verschillende watersporten doen, culturele uitjes maken en knusse vissersdorpjes bezoeken.

Daarnaast zijn er veel gezellige steden waar je de Zeeuwse gezelligheid ontdekt. Ook op het vakantiepark in Zeeland is genoeg te doen.

Voel je vrij aan de kust

Zoals je hebt gemerkt heeft Droomparken twee fantastische parken aan de Zeeuwse kust. In alle accommodaties van beide parken geniet je van alle rust en is het puur genieten van je 'even lekker weg' momentje!

Daarnaast heeft elke woning een luxe afwerking en hoge comfort standaard. Want men geniet het liefst van onbezorgde vakantie met de luxe van thuis.

Ben je van plan om lekker een weekendje weg te gaan? Dan moet je zeker eens de gemoedelijke sfeer op Droompark Schoneveld of Droompark Bad MeerSee ervaren. Gegarandeerd plezier! 

 

Vakantiepark Zeeland

Boek je vakantiehuisje in Zeeland

Op Droompark Schoneveld en Droompark Bad MeerSee kan je de meest comfortabele en luxe vakantiehuisjes in Zeeland huren. De vakantiewoningen bieden je alle comfort en hebben een prachtig design. In het ruime aanbod van vakantiehuisjes, vind je vast een vakantiehuisje voor jou.

De huisjes zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Elk huisje heeft zijn eigen pluspunten en stijl.

Vakantie vieren in Zeeland? Ontdek Droomparken en geniet van een heerlijke droomvakantie.