droomparken.nl

Even lekker ontspannen met het gezin of met vrienden, waar kan dat beter dan in de provincie waar de vakantiesfeer het hele jaar door aanwezig is? Even echt er tussenuit… en als het even kan uitwaaien aan de Zeeuwse kust! Dat kan in een Droomparken vakantiepark in Zeeland.

Prachtig vakantiepark in Zeeland

Droomparken heeft liefst twee prachtige vakantieparken in Zeeland:

Beide vakantieparken bevatten alle ingrediënten om jou ieder seizoen een heerlijke vakantie in Zeeland te bieden. Geniet van de Zeeuwse luchten, de rust, de duinen, de langgerekte stille dijken en de gezellige dorpjes.

Op vakantie aan de Zeeuwse kust

Droompark Schoneveld ligt pal aan het strand van Zeeland. Door de prachtige ligging hoef je je geen moment te vervelen. Maar ook op het park is er genoeg te doen.

Zo is er bijvoorbeeld een overdekt zwembad, een heerlijk restaurant en zijn er diverse activiteiten te doen. Op dit vakantiepark aan de kust kan je direct naar de zee om te zwemmen, maar kan je ook terecht in het overdekte zwembad.

Geniet in je luxe vakantiewoning van de Zeeuwse kust. Op Schoneveld vind je mooie vakantiewoningen voor 2, 4 en 6 personen. Je geniet van een knus terrasje, gezellige woonkamer met keuken, een praktische badkamer en natuurlijk heerlijk zachte bedden. Welk huisje kies jij?

Ontdek de huisjes op Droompark Schoneveld

Verblijf middenin de prachtige natuur van Zeeland

Droompark Bad MeerSee ligt op een prachtige locatie. Dit vakantiepark ligt middenin het uitgestrekte landschap van Zeeland, op fietsafstand van het strand. Perfect voor een wandeling door de natuurgebieden ‘de Verdronken Zwarte Polder’ of ‘het Zwin’.

Op dit vakantiepark in Zeeland geniet je echt van alle rust en ruimte. Zee, strand, duinen en heel veel ruimte. Dat is nog eens vakantie op z´n Zeeuws. Er liggen gezellige dorpjes met restaurants waar je heerlijk kunt eten in de buurt, maar ook de prachtige natuurgebieden van Zeeuws-Vlaanderen zijn vlakbij. 

Kom je met 4 of 6 personen naar ons vakantiepark Zeeland? In beide gevallen kun je kiezen uit diverse vakantiehuisjes. Door het terras en de grote ramen kun je op elk moment van de dag van het uitzicht genieten.

Kies jouw favoriete huisje op Bad MeerSee

Vakantiepark Zeeland

Vakantiepark in Zeeland

Alle vakantie ingrediënten vind je op een vakantiepark in Zeeland. In Zeeland geniet je van zon, zee, strand en prachtige natuur en cultuur. Hier hoef je je nooit te vervelen.

In de omgeving van zowel Schoneveld als Bad MeerSee is ontzettend veel te beleven. Je kunt verschillende watersporten doen, culturele uitjes maken en knusse vissersdorpjes bezoeken.

Daarnaast zijn er veel gezellige steden waar je de Zeeuwse gezelligheid ontdekt. Ook op het vakantiepark in Zeeland is genoeg te doen.

Ben je van plan om lekker een weekendje weg te gaan? Dan moet je zeker eens de gemoedelijke sfeer op Droompark Schoneveld of Droompark Bad MeerSee ervaren. Gegarandeerd plezier! 

Boek je vakantiehuisje in Zeeland

Op Droompark Schoneveld en Droompark Bad MeerSee kan je de meest comfortabele en luxe vakantiehuisjes in Zeeland huren. De vakantiewoningen bieden je alle comfort en hebben een prachtig design. In het ruime aanbod van vakantiehuisjes, vind je vast een vakantiehuisje voor jou.

De huisjes zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Elk huisje heeft zijn eigen pluspunten en stijl.

Vakantie vieren in Zeeland? Ontdek Droomparken en geniet van een heerlijke droomvakantie.