Kies een vakantiepark met jachthaven

Als je op zoek bent naar een vakantiepark met jachthaven, dan ben je bij Droomparken aan het juiste adres! Wij beschikken over een aantal parken die beschikken over een jachthaven, voor een heerlijke boottocht op het water! 

Of je nou op zoek bent naar een vakantiepark voor een familieweekend, vakantie met vrienden, of gewoon met z'n tweetjes even de doordeweekse drukte wilt ontsnappen. Bij Droomparken is er plek voor iedereen. 

Onze vakantieparken met jachthaven

Droomparken biedt een aantal vakantieparken aan die beschikken over een jachthaven. Ideaal om jouw bootje aan te meren, of een boot te huren om mee te varen. Zie je jezelf al genieten van een drankje op jouw boot tijdens een heerlijke vakantie bij Droomparken? De volgende vakantieparken beschikken over een jachthaven:

Nog veel meer te doen!

Naast de jachthaven bieden deze parken nog veel meer voor een heerlijke vakantie. Denk aan een zwembad, of een wellness om helemaal tot rust te komen na een middag op het water. Heb je een keer geen zin om te koken? Ga dan naar het restaurant om je culinair te laten verrassen. Vakantie was nog nooit zo ontspannend.

Kies je favoriete accommodatie

Na een lange dag op het water is niet zo fijn om uit te rusten in een mooie, luxe en ruime accommodatie. Bij Droomparken kunt u kiezen tussen veel verschillende accommodaties, zodat er voor ieder wat wils is. Of u nou kiest voor een beach house, luxe chalet, ruime stacaravan, knusse tiny house, of een riante vakantievilla. Er is zoveel moois dat kiezen al moeilijk genoeg is!

Vier je vakantie bij Droomparken!

Ben je al enthousiast geworden voor een vakantie bij Droomparken? Boek dan een vakantie en ervaar dat heerlijke vakantiegevoel waar je zo'n behoefte aan hebt. Heerlijk ontspannen en ontsnappen aan de doordeweekse drukte, of gewoon even een romantisch weekendje weg met je partner. Wij zien je graag terug bij één van onze prachtige vakantieparken met jachthaven!