Wij weten wat jouw Valentijn wil!

No worries... dit jaar verras jij jouw Valentijn met een superromantisch nachtje of weekend bij Droomparken. Wat is er leuker dan samen verblijven in zo'n sfeervolle Tiny House, luxe Studio of een moderne cube met 40% korting en een compleet verzorgd diner wat bij jou aan de woning wordt bezorgd. Wij zorgen dat alle voorbereidingen zijn getroffen zodat jullie maar één ding hoeven te doen: samen genieten van elkaar en de rust. Romantischer dan dit wordt het niet...

Boeken

Laat een romantisch diner bezorgen 

Je kan kiezen uit een starter box of een complete shared dining box. De starter box bestaat uit een aantal heerlijke gerechtjes om samen van te genieten. De starter box is te bestellen vanaf 2 personen en kost €19,50 per persoon. 

De shared dining box bestaat uit een groot aantal kleine, warme en koude gerechtjes om heerlijk samen te delen. Uiteraard mag een heerlijk dessert niet ontbreken. De instructies worden meegeleverd dus met een paar kleine handelingen zet jij een heerlijk diner op tafel voor jouw geliefde. De shared dining box is te bestellen vanaf 2 personen en kost €37,50 per persoon. Bekijk onderaan de pagina wat er precies op het menu staat!

Boek dus voor 14 februari met 40% korting een luxe accommodatie op één van onze parken, bestel een van de dinerboxen en geniet van een heerlijk valentijnsweekend.

Boeken

Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

 

Boek jouw valentijnsweekend
Samen genieten
  • Heerlijk samen genieten van een weekendje weg, compleet met romantisch diner voor twee! Je boekt nu ook nog eens met 40% korting!