Bekijk ons aanbod van recreatiewoningen
Op een van onze DroomParken

Verkoopaanbod

Bent u op zoek naar een Tweede Huis? Op onze DroomParken bieden we een diversiteit aan prachtige woningen. Van alle woningen vindt u een uitgebreide presentatie zodat u zich vast kunt oriënteren. Wanneer u doorklikt op een object, zult u daar ook direct de betreffende aankoopadviseur vinden met zijn contactgegevens en de mogelijkheid om onze woningbrochure aan te vragen.

 

 

Sorteren en filteren:

Open dagen

In economisch lastige tijden hebben banken het zwaar. Ze zijn onstabiel en u krijgt geen tot nauwelijks rente over uw spaargeld. De Nederlandse consument voelt de crisis ook en daarnaast wordt ontspanning in het drukke bestaan van ons Nederlanders steeds belangrijker. De consument kiest vaker voor een vakantie in eigen land. De vraag naar binnenlandse accommodaties is daarmee sterk toegenomen. Reden temeer voor u om juist nu te investeren in recreatief vastgoed. Want naast het genieten van uw eigen tweede woning bieden wij de mogelijkheid om deze voor u te verhuren waarbij de huuropbrengst u een hoog rendement oplevert. Wij ontzorgen u hierin volledig. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met regelmaat houden wij open dagen op onze DroomParken. Op deze manier kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met de parken, de woningen en haar omgeving. Onze aankoopadviseurs staan voor u klaar en kunnen u voorzien van alle gewenste informatie. Uiteraard kunt u ook zelfstandig over het park lopen en een kijkje nemen in de woningen. Al onze modelwoningen zullen geopend zijn tijdens deze open dagen. We heten u graag van harte welkom.

Op onze website kunt u zich alvast oriënteren op de diversiteit aan woningen die onze parken rijk zijn. Via het linker zoekmenu kunt u uw wensen selecteren. De woningen zullen direct aan u getoond worden. Wanneer u doorklikt op een object, zult u daar ook direct de betreffende aankoopadviseur vinden met zijn contactgegevens. Uiteraard kunt u ook direct meer informatie aanvragen via de weergegeven contactformulieren. Bij vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wij wensen u veel plezier met het vinden van uw Tweede Huis.

  • 17 maart Uitzending: Droom van een Tweede Huis
Bekijk alle open dagen