VIP-event
23 september

Captains Dinner
Bad Hulckesteijn
23 september 2016, 17.30 – 22.30 uur

Op een schip is de kapitein ontegenzeggelijk de belangrijkste persoon aan boord. Voor ons behoort u, als zeer gewaardeerde relatie, tot de belangrijkste personen die wij als DroomParken aan boord hebben. Wij nodigen u en uw (eventuele) partner daarom uit voor het VIP-event CAPTAINS DINNER dat op vrijdagavond 23 september van 17.30 tot 22.30 uur zal plaatsvinden op Bad Hulckestijn.

Het captains dinner stamt uit de tijd van de Engelse handelscompagnieën en de Nederlandse VOC. Vanwege de kans op bederf at het gewone zeemansvolk tijdens de lange reizen vooral scheepsbeschuit, peulvruchten en spekvet. De kapitein kon zich naast bruine bonen de luxe veroorloven van gezouten mager spek, ingemaakt tafelzuur en mosterd.

Of u deze typische ingrediënten van een captains dinner op 23 september ook geserveerd krijgt is nog een verrassing, maar zeker is dat wij u in nautische sferen zullen brengen ondersteund door traditionele zeemansmuziek.

Meld u hieronder snel aan. Introducees zijn ook van harte welkom in het ruim van Brasserie de Vuurtoren. De ontvangst is in een van onze luxe modelwoningen die het overwegen zeker waard zijn voor hen die de wind in de zeilen hebben.

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.

Open dagen

Van vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september zijn er open dagen op DroomPark Bad Hulckesteijn met als thema Lekker Nautisch. Tijdens dit weekend vinden er allerhande watersportactiviteiten plaats, tonen standhouders hun nautische waar en zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar bij de verschillende foodtrucks. Uiteraard bent u hierbij ook van harte welkom met introducees.

Aanhef genodigde*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het Relatie Event op DroomPark Bad Hulckesteijn op vrijdag 23 september van 17.00 uur tot ca. 22.30 uur. In totaal kom ik met personen
Ik zou graag de volgende introducé (met partner) meenemen:
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Onderwerp: Relatie Event Bad Hulckesteijn 23 september a.s.
Opmerkingen