Hooge Veluwe
30 september

Cultuur Natuurlijk

Droompark Hooge Veluwe
Vrijdag 30 september, 17.30 – 22.30 uur

Wilt u dit mooie VIP-event ook meemaken? Kom dan 30 september naar Droompark Hooge Veluwe. De grote publiekstrekker in de omgeving van DroomPark Hooge Veluwe is natuurlijk het Nationaal park Hooge Veluwe met het Kröller-Müller Museum en haar beroemde kunstcollectie. De door Helene Kröller-Müller bijeengebrachte collectie schilderijen van onder meer Vincent van Gogh trekt bezoekers uit de hele wereld.

Het is ons een groot genoegen u en uw (eventuele) partner uit te kunnen nodigen voor het VIP-event Cultuur Natuurlijk dat op vrijdagavond 30 september zal plaatsvinden. Na de ontvangst om 17.30 uur in een van de modelwoningen op DroomPark Hooge Veluwe wordt u naar het Nationale park Hooge Veluwe vervoerd en krijgt u in het Kröller-Müller Museum een rondleiding door ervaren gidsen. Uiteraard zullen zij uitgebreid stilstaan bij de wereldberoemde schilderijen van Vincent van Gogh. Vervolgens mag u plaatsnemen aan tafel en krijgt u in een van de zalen van het museum een heerlijk herfstdiner geserveerd met mooie wijnen.

Als u dit bijzondere event wilt meemaken meldt u zich dan snel aan via het formulier op deze pagina. Introducees zijn ook van harte welkom.

Het VIP-event Cultuur Natuurlijk vindt plaats tijdens de open dagen op DroomPark Hooge Veluwe. Alles staat zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober op het park in het teken van cultuur en natuur. Uiteraard bent u ook dan van harte welkom.

Aanhef genodigde*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het Relatie Event op DroomPark Hooge Veluwe op vrijdag 30 september van 17.00 uur tot ca. 22.30 uur. In totaal kom ik met personen
Ik zou graag de volgende introducé (met partner) meenemen:
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Onderwerp: Relatie Event Hooge Veluwe 30 september a.s.
Opmerkingen