Typisch Hollands bij DroomPark Spaarnwoude!

Zaterdag 29 en zondag 30 oktober, 12.00 - 17.00 uur

Van drop tot Delfts Blauw en van tulpen tot stroopwafels. In het weekend van 29 oktober staat alles in het teken van ‘Typisch Hollands’ bij DroomPark Spaarnwoude. Komt u ook naar dit speciale najaarsevent?

Typisch Hollandse activiteiten

Zeggen wij Typisch Hollands, dan weten wij zeker dat u meteen aan een aantal typisch Hollandse dingen denkt zoals klompen, tulpen, koeien, kaas en noem maar op… Over het hele terrein van DroomPark Spaarnwoude worden zaterdag en zondag typisch Hollandse activiteiten georganiseerd en kunt u typisch Hollandse producten kopen en bekijken en eten en drinken.

Een greep uit de activiteiten:

  • (Oud-)Hollandse kinderspelen
  • Kinderboerderij
  • Ganzenhoeders/schapendrijvers
  • Roofvogelshow

Bekijk hier het volledige programma

Start voorinschrijving van nieuwe fase!

Dit is uw kans om DroomPark Spaarnwoude volkomen vrijblijvend te bezoeken. Over het hele park staan verschillende typen modelwoningen die u kunt bekijken. En... dit weekend starten we met de voorinschrijving van de nieuwe derde fase! Een nieuw gedeelte van het park waar u alvast op kunt intekenen. Van vrijdag tot en met zondag staan onze adviseurs voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden tot aankoop van zo’n woning en de eventuele verhuur ervan door ons.

Bent u meer van het huren? Dan is dit ook uw kans om onze recreatiewoningen eens vanbinnen te zien. Wilt u gewoon een leuke middag? Ook dan bent u van harte welkom. Introducees geven wij ook een warm welkom. Hoe meer mensen, hoe gezelliger.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie. Schrijf u zich, en uw eventuele introducees, alvast vrijblijvend in via het formulier. U ontvangt dan bovendien een leuke attentie!

Aanhef genodigde*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het Relatie Event op DroomPark Spaarnwoude op zaterdag 29 oktober van 17.30 uur tot ca. 22.30 uur. In totaal kom ik met personen
Ik zou graag de volgende introducé (met partner) meenemen:
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Onderwerp: Relatie Event Spaarnwoude 29 oktober a.s.
Opmerkingen