7 oktober
Bad Hoophuizen

Natuurlijk Water
Droompark Bad Hoophuizen
7 oktober 2016, 17.30 - 22.30 uur

U bent van harte welkom op het VIP-event Natuurlijk Water op vrijdagavond 7 oktober in restaurant Babbel Beach van DroomPark Bad Hoophuizen bij Hulshorst aan het Veluwemeer.

Walking Dinner

Naast een heerlijk Walking Dinner zal een heuse watersommelier een workshop waterproeverij verzorgen. De term watersommelier kan wat vreemd klinken. De smaak van water hangt, net zoals bij wijn, voor een groot stuk af van de landbodem die haar voedt. De vele mineralen die water bevat zijn onlosmakelijk verbonden met de smaakgewaarwording. Water staat niet alleen garant voor de verzorgende werking op ons lichaam, maar kent tevens een ongekend pallet aan smaken. De watersommelier geeft uitleg over de verschillende waters bij de keuze van het diner.

Liefhebbers van wijnen hoeven niet bevreesd te zijn. Behalve een waterproeverij zullen ook de nodige flessen mooie wijnen langskomen om getest te worden door uw smaakpapillen.

Meld u nu aan

Meld u snel aan via het formulier op deze pagina.

Indien u introducees wilt meenemen dan zijn deze ook van harte welkom. Vult u dit dan s.v.p. ook in bij het formulier.

In het weekend van zaterdag en zondag 8 en 9 oktober zijn open dagen op Bad Hoophuizen onder het thema Natuurlijk Water met allerhande activiteiten en standhouders die te maken hebben met natuur en water. U ben uiteraard ook dan van harte welkom.

Aanhef genodigde*
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik kom graag naar het Relatie Event op DroomPark Bad Hoophuizen op vrijdag 7 oktober van 17.00 uur tot ca. 22.30 uur. In totaal kom ik met personen
Ik zou graag de volgende introducé (met partner) meenemen:
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Onderwerp: Relatie Event Bad Hoophuizen 7 oktober a.s.
Opmerkingen