droomparken.nl

Gezamenlijk scoren!

Droomparken is vanaf 1 juli officieel hoofdsponsor van Vitesse en daar zijn wij natuurlijk trots op! Met dit partnership laten wij dromen, spanning, opwinding en ontlading samenkomen en bouwen Droomparken en Vitesse aan een onvergetelijke beleving voor alle gasten en supporters. Gezamenlijk hebben wij de ambitie om verder te groeien en zien de perfecte mogelijkheid hiervoor in dit partnership.

Waarom hoofdsponsor?

Droomparken is officieel hoofdsponsor van Vitesse en daar zijn we natuurlijk trots op! Met dit partnership laten wij dromen, spanning, opwinding en ontlading samenkomen en bouwen Droomparken en Vitesse aan een onvergetelijke beleving voor alle gasten en supporters. Gezamenlijk hebben wij de ambitie om verder te groeien en zien de perfecte mogelijkheid hiervoor in dit partnership. Ook voor jou als Vitesse supporter levert deze samenwerking voordelen op. Bekijk onze speciale Vitesse Deals op https://www.droomparken.nl/vitesse 

Wie zijn wij?

Iedere dag zijn wij bezig om mensen een droom vakantie te bezorgen. De gast staat bij ons centraal en geen wens is te gek, dus laat je verassen op één van de 14 parken en ontdek hoe leuk het is om vakantie te vieren in eigen land! Zit je graag in de bossen of breng je liever tijd door aan het strand? Wil je luxe overnachten in een Cube of ga je liever voor een meer avontuurlijke accommodatie zoals een Tiny House? Hoe dan ook, door de grote verscheidenheid aan locaties en accommodaties is er voor ieder wat wils. Geniet daarnaast van onze hotelservices, want hoe fijn is het als je bij aankomst in een gespreid bed kunt stappen en dat er toiletartikelen plus een keukenpakket aanwezig zijn? Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op een van onze parken.

Op vakantie bij Droomparken? https://www.droomparken.nl/vakantie-bij-droomparken

Of toch liever je eigen 2e huis? Bekijk het aanbod. https://www.droomparken.nl/aanbod-recreatiewoningen

Wat doen we nu?

In onze eerste maanden als hoofdsponsor hebben wij al meerdere leuke evenementen en activiteiten mogen hosten, organiseren en helpen ontwikkelen. Zo waren wij aanwezig bij de Kids Club dag, hebben wij een BCVG borrel op Droompark de Zanding gehost en is de Gongrun geïntroduceerd. Kortom, bij Droomparken tonen we graag onze betrokkenheid als hoofdsponsor op alle facetten die Vitesse rijk is binnen de club. Wij hopen jullie daarom gedurende het seizoen nog meer van ons te kunnen laten zien!