Gezamenlijk scoren!

Vanaf 1 juli mag Droomparken zich officieel hoofdsponsor noemen van Vitesse en daar zijn wij natuurlijk trots op! Met dit partnership laten wij dromen, spanning, opwinding en ontlading samenkomen en bouwen Droomparken en Vitesse aan een onvergetelijke beleving voor alle gasten en supporters. Gezamenlijk hebben wij de ambitie om verder te groeien en zien de perfecte mogelijkheid hiervoor in dit partnership. Natuurlijk gaat het jou als vaste Droomparken-gast ook vele voordelen opleveren gedurende het seizoen. Kortom, houd deze pagina en onze social media goed in de gaten!

De aftrap

Om jou als vaste gast van Droomparken gelijk te laten profiteren van dit bijzondere partnership, trappen we af met een fantastische deal! Boek nu je droomvakantie online* of telefonisch via 088-0551500 en ontvang maar liefst 30% korting met de actiecode VOETBAL*. Let op: deze actie is geldig tot en met 15 augustus 2018.

* Online kun je de actiecode invullen in de laatste stap van de boeking (bij 'samenvatting'). Je korting wordt automatisch berekend. De korting is geldig op boekingen in 2018. 

Wil je het hele jaar door op de hoogte blijven van onze voetbaldeals en andere geweldige acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

* Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. Bekijk hier de algemene actievoorwaarden.

Kies hier uw park