Gezamenlijk scoren!

Droomparken is vanaf 1 juli officieel hoofdsponsor van Vitesse en daar zijn wij natuurlijk trots op! Met dit partnership laten wij dromen, spanning, opwinding en ontlading samenkomen en bouwen Droomparken en Vitesse aan een onvergetelijke beleving voor alle gasten en supporters. Gezamenlijk hebben wij de ambitie om verder te groeien en zien de perfecte mogelijkheid hiervoor in dit partnership.

De voordelen voor jou

Natuurlijk gaat het jou als vaste Droomparken-gast ook vele voordelen opleveren gedurende het seizoen. Kortom, houd deze pagina en onze social media goed in de gaten!

Vitesse beter leren kennen?

Bekijk snel de Vitesse website en volg onze 'geel swerte' dromen.

De belangrijkste drijfveer

Wij zijn blij om samen te werken met zo'n maatschappelijk verantwoorde partij als Vitesse. Bij Droomparken en Vitesse is de beleving van gasten en supporters de belangrijkste drijfveer. Iedere dag weer. Samen met Vitesse willen wij zo veel mogelijk de verbinding zoeken met supporters, businessclubleden en andere partners. Wij denken graag buiten de gebaande speellijnen. Alles om mensen een top vakantie te laten beleven!

 

Commercieel directeur Vitesse Olivier Smit

,,We zijn heel trots op de samenwerking met Droomparken, die voor beide partijen een belangrijke stap is voor de continuïteit. Net als Vitesse is Droomparken een dynamische en succesvolle club, een landelijke speler die volop in ontwikkeling is en continu werkt aan verdere professionalisering.”

Naamsbekendheid

Ons doel met het hoofdsponsorschap van Vitesse is door een hogere naamsbekendheid nog meer mensen kennis te laten maken met Droomparken en al het moois wat onze recreatieparken te bieden hebben. Er is dan ook sprake van ‘een diepgaande samenwerking, onder andere op het gebied van marketing en exposure’. De overeenkomst is gericht op de langere termijn, met een evaluatiemoment na een jaar.