droomparken.nl

Kom lekker genieten van onze parken in de buitenlucht!

Boek nu jouw vakantie in eigen land

Heb jij behoefte aan rust en ontspanning of wil je er gewoon even tussenuit? Kom genieten van de natuur, bij ons ben je welkom. Bekijk wat wij allemaal doen om jouw vakantie of weekendje leuk en veilig te maken voor iedereen. 

  • Onze woningen zijn schoon. Samen met onze schoonmaak partners geven we extra veel aandacht aan de hygiëne in de woningen zodat je lekker fris op vakantie kunt.
  • Wij zorgen voor gepast (individueel) contact. Inchecken gaat via een sleutelkluisje en contact verloopt digitaal.
  • Er is nog veel te doen in de omgevingen van onze parken, lekker wandelen en genieten van de mooiste natuurgebieden rondom onze locaties.
  • Geen zin in koken? Onze horeca bezorgt je maaltijd aan huis!
  • Lekker makkelijk! Nu met kortingen tot wel 20% én 100% vakantiegarantie*

Boek nu je vakantie dit voorjaar (tot 20 mei 2020) met korting én 100% vakantie-garantie!

Boek jouw vakantie of weekend weg

*Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. Zie www.droomparken.nl/actievoorwaarden
**Wij bieden je de gelegenheid om je boeking met aankomst vanaf de huidige datum + 28 dagen vooruit in de tijd gratis te verzetten naar een latere periode dit jaar. Ligt de geplande aankomst verder weg dan de huidige datum + 28 dagen, dan kan deze op dit moment (nog) niet gratis wordenverzet. Eventuele hogere kosten (bijvoorbeeld vanwege omboeking naar het hoogseizoen) dien je wel zelf bij te betalen. Deze regeling geldt zolang wij deze op onze site communiceren (en schuift daarmee dagelijks een dag op, om je de ruime 28 dagen regeling te gunnen). Voorts zullen we eventuele nadere maatregelen van onze overheid bindend laten zijn.

Locaties Droomparken
Waar ga jij heen?
  • Op de Veluwe, aan de kust, in Noord-Holland of het mooie Limburg.