droomparken.nl

Het voorjaar komt er al weer aan! 

Boek jouw voorjaarsvakantie nu tot 40% korting

Het grijze weer doet momenteel wellicht anders vermoeden, maar de voorjaarsvakantie straalt je alweer tegemoet! Boek jouw voorjaarsvakantie in Limburg, Zeeland, Noord-Holland of de Veluwe. Profiteer nu van tot wel 40% korting op een verblijf tot 28 februari inclusief de voorjaarsvakantie. Heb jij ook zo'n zin om veilig in eigen land vakantie te vieren? Bekijk dan snel onze toffe vakantieparken.

Boek jouw voorjaarsvakantie

Laat een heerlijk diner bezorgen 

Je kan kiezen uit een starter box of een complete shared dining box. De starter box bestaat uit een aantal heerlijke gerechtjes om samen van te genieten. De starter box is te bestellen vanaf 2 personen en kost €19,50 per persoon. 

De shared dining box bestaat uit een groot aantal kleine, warme en koude gerechtjes om heerlijk samen te delen. Uiteraard mag een heerlijk dessert niet ontbreken. De instructies worden meegeleverd dus met een paar kleine handelingen zet jij een heerlijk diner op tafel voor jouw geliefde. De shared dining box is te bestellen vanaf 2 personen en kost €37,50 per persoon. Ook aan de kinderen is uiteraard gedacht. Voor kinderen tot 10 jaar is er een kinderbox te bestellen voor €19,50. Bekijk onderaan de pagina wat er precies op het menu staat!

Restaurant Dubbel Dutch

Afhankelijk van het park waar jij gaat genieten van een heerlijk Valentijnsweekend is er dinerbox beschikbaar. Op de parken Droompark Hooge Veluwe, Droompark Molengroet, Droompark Buitenhuizen en Droompark Bad Hulckesteijn zijn er heerlijke Hollandse boxen te bestellen. Benieuwd wat er in de box zit? De Kinderbox voor € 19,50 bestaat uit brood met huisgemaakte kruidenboter, homemade Italian Bolognese Lasagne en een verrassings dessert van de chef met surprise.  

Starter box: vanaf 2 personen voor €19,50 per persoon

Shared Dining box: vanaf 2 personen voor €37,50 per persoon

Restaurant Sophia's Italian

Afhankelijk van het park waar jij gaat genieten van een heerlijk Valentijnsweekend is er dinerbox beschikbaar. Op de parken Droompark Marina Strandbad, Droompark Maasduinen, Droompark Beekbergen en Droompark Spaarnwoude, Droompark Schoneveld en Droompark Bad Hoophuizen zijn er heerlijke Sophia's Italian boxen te bestellen. De Kinderbox voor € 19,50 bestaat uit brood met huisgemaakte kruidenboter, homemade Italian Bolognese Lasagne en een verrassings dessert van de chef met surprise.  

Benieuwd wat er in de box zit? 

Starter box: vanaf 2 personen voor €19,50 per persoon

Shared Dining box: vanaf 2 personen voor €37,50 per persoon