Een wandelvakantie bij Droomparken? Dat kan! 

Op de Veluwe kun je prachtig wandelen in de grote bossen en heides. We hebben een aantal mooie routes voor je uitgestippeld. Droompark Beekbergen, De Zanding en Hooge Veluwe hebben allemaal een toplocatie, met Nationaal Park De Hoge Veluwe als achtertuin! In het bekendste en grootste natuurpark van Nederland wisselen natuur en cultuur zich af. De natuur is overweldigend, waar verschillende landschappen zich afwisselen. Kleurrijke heide, uitgestrekte bossen en golvende zandduinen. Misschien spot je zelfs de 'big five' van Nederland! 

Verder bevindt zich door het hele park kunst en architectuur, met als hoogtepunt het Kröller-Müller Museum. Het uitgebreide wandelnetwerk brengt je naar de mooiste plekjes. Hier ontdek je de pracht en praal die het park te bieden heeft.

Kies je accommodatie!

Bij Droomparken bieden we een groot en divers aanbod aan vakantiewoningen, voor ieder wat wils! Overnacht in een Tiny House, een leuke studio, een luxe en comfortabel chalet, een ruime gezinsvilla, een wellness lodge, of kies voor het recreeëren van de toekomst in het 'Buitenhuis'. Hier worden buiten en binnen één. Een combinatie van functioneel ontwerp en zintuiglijke beleving vormen de pilaren van deze bijzondere woning! 

Welke accommodatie je ook kiest, de parken beschikken over unieke locaties. Hier vormt jouw vakantiewoning de perfecte uitvalsbasis voor een optimale wandelvakantie op de Veluwe!