Boek een weekendje weg

Wanneer je een weekendje weg wilt in Nederland, ben je bij Droomparken aan het juiste adres! Of je nu spontaan een weekendje weg gaat, met kerst of met hemelvaart en pinksteren? Er is altijd plek bij Droomparken. Met parken op De Veluwe, in Noord-Holland, Limburg en Zeeland vind je als snel jouw ideale vakantiebestemming.

Of je nu op zoek bent naar rustige locatie om even bij te komen of juist een weekendje weg wilt met vrienden, het is allemaal te vinden bij Droomparken. Boek je vriendenweekend, romantisch nachtje voor twee of bedrijfsuitje online en kom genieten!  

Weekendje weg naar de kust

Kom lekker uitwaaien aan het strand en geniet van een prachtige wandeling door de duinen. De Nederlandse kust is een perfecte bestemming voor een weekendje weg. Droompark Schoneveld en Droompark Bad Meersee liggen allebei in Zeeland. Ontdek de prachtige stranden en kom helemaal tot rust in de sfeervolle en luxe vakantiehuisjes.

Wil je liever genieten van de natuur in Gelderland? Er staan maar liefst 7 Droomparken op de Veluwe. Dichtbij het Nationaal Park of het Veluwemeer, het kan allemaal! 

TIP: Bekijk eens onze Tiny Houses. Deze zijn knus, sfeervol en luxe. Perfect voor een weekendje weg! 

Weekendje weg naar de Veluwe

Lekker een weekje naar de Veluwe? Droomparken biedt zes veschillende parken aan die rondom de Veluwe gelegen zijn. Droompark de Hooge Veluwe ligt op de Veluwe en Droompark de Zanding ligt tegen de Veluwe aan. Op de Veluwe zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Pak je fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de schoonheid van de Veluwe. 

Altijd al de Big Five willen zien? Je hoeft niet af te reizen naar Afrika, want op de Veluwe komt de Big Five ook namelijk voor. Met de dichtbij gelegen parken aan de Veluwe maakt het zien van de Big Five net wat gemakkelijker!

Boek hier je verblijf