droomparken.nl

DP Stay Safe4-

Profiteer van hoge last-minute kortingen in juni 

Als we nu ergens naar uitkijken is het wel onze volgende vakantie.. Bij droomparken kun je nog steeds veilig en verantwoord op vakantie in eigen land. Op de mooiste plekjes midden in de Nederlandse natuur bieden wij een ultieme vakantiebeleving met een grote diversiteit aan accommodaties en faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar een Tiny House, een gezellig chalet of een luxe villa voor de hele familie.

En in de maand juni profiteer je nog van hoge last minute-kortingen (tot wel €350,-)! Verzeker jezelf daarom snel van een fijn (lang) weekend of vakantie in eigen land.

boeken

Last-minute acties
Weekendje weg in juni
  • In juni een lang weekend weg in eigen land? We hebben de laatste accommodaties beschikbaar om toch even lekker weg te zijn midden in de natuur.

Verantwoord en veilig er tussen uit

Bij ons ben je nog steeds welkom voor een vakantie in eigen land:

  • De schoonmaak van de accommodaties is uitgebreid. Alle contactoppervlakken worden extra schoongemaakt met desinfecterende middelen om besmetting te voorkomen.
  • Via de digitale kanalen in de accommodaties kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten.
  • Er is nog veel te doen in de omgevingen van onze parken, lekker wandelen, fietsen en genieten van de mooiste natuurgebieden.
  • Maaltijden (ontbijt, lunch en diner) kunnen eenvoudig online worden besteld en worden bezorgd bij de accommodaties met inachtneming van de 1,5m richtlijn. Ook dagelijkse boodschappen kunnen op deze wijze worden besteld en afgeleverd.
  • Het contact verloopt zoveel mogelijk contactloos.
  • Met 100% vakantiegarantie: kan de vakantie vanwege overheidsredenen niet doorgaan, dan krijg 100% van jouw boekingsbedrag terug. Op deze actie zijn verder onze overige actievoorwaarden van toepassing.

boeken