droomparken.nl

DP Stay Safe4-

Profiteer van hoge last-minute kortingen in juli & augustus


Als er één ding is waar we nu naar uitkijken, dan is het wel onze volgende vakantie. Bij Droomparken kun je een veilige, verantwoorde vakantie doorbrengen. Lekker in eigen land, midden in de natuur, bieden wij jou de ultieme vakantie-ervaring in Nederland. U kunt kiezen uit een breed scala aan accommodaties en faciliteiten: bijvoorbeeld een Tiny House, een gezellig chalet of een luxe villa voor het hele gezin.
In juli profiteert u ook van bijzonder hoge last-minute kortingen (tot 350 euro)! Boek nu jouw (lang) weekend of een vakantie in eigen land

Boeken

Last-minute acties
Even lekker weg in augustus
  • Nog geen vakantie geboekt? Boek nu met 20% last-minute korting! Nog even lekker weg in augustus.

Verantwoord en veilig er tussen uit

Bij ons ben je nog steeds welkom voor een vakantie in eigen land:

  • De schoonmaak van de accommodaties is uitgebreid. Alle contactoppervlakken worden extra schoongemaakt met desinfecterende middelen om besmetting te voorkomen.
  • Via de digitale kanalen in de accommodaties kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten.
  • Er is nog veel te doen in de omgevingen van onze parken, lekker wandelen, fietsen en genieten van de mooiste natuurgebieden.
  • Maaltijden (ontbijt, lunch en diner) kunnen eenvoudig online worden besteld en worden bezorgd bij de accommodaties met inachtneming van de 1,5m richtlijn. Ook dagelijkse boodschappen kunnen op deze wijze worden besteld en afgeleverd.
  • Het contact verloopt zoveel mogelijk contactloos.

boeken