droomparken.nl

DP Stay Safe4-

Boek jouw weekendje weg met hoge last minute korting in juni

Als we nu ergens naar uitkijken is het wel onze volgende vakantie. Bij Droomparken kun je nog steeds veilig en verantwoord op vakantie in eigen land. Op de mooiste plekjes midden in de Nederlandse natuur bieden wij een ultieme vakantiebeleving met een grote diversiteit aan accommodaties en faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar een Tiny House, een gezellig chalet of een luxe villa voor de hele familie.

En in de maanden juni profiteer je nog van hoge last minute-kortingen (tot wel €350,-)! Verzeker jezelf daarom snel van een fijn (lang) weekend of vakantie in eigen land.

Locaties Droomparken
Waar ga jij heen?
  • Op de Veluwe, aan de kust, in Noord-Holland of het mooie Limburg.

Verzeker je nu alvast van een plekje deze zomer

Boek jouw zomervakantie lekker in eigen land

Nederland heeft heel veel moois te bieden, van heerlijke stranden tot leuke steden tot prachtige natuurgebieden. De 14 Droomparken in Nederland staan op mooie locaties van de zeeuwse kust tot de veluwe en van Noord-Holland tot Limburg. Ga er lekker op uit, geniet van de natuur of kom helemaal tot rust.

Wij bieden jou alle mogelijkheden om jouw vakantie precies in te delen zoals jij dat wil. Verzeker jezelf van een fijne zomervakantie in eigen land.

Boek je nu voor de zomervakantie en kan deze vanwege overheidsredenen niet door gaan, dan krijg je 100% van jouw boekingsbedrag terug. #safetogether

Boek jouw zomervakantie

 

  • Geldig voor boekingen welke een aankomst hebben tussen 4 juli en 30 augustus 2020.
  • Alleen van toepassing voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 3 april 2020.
  • Annuleren (en restitutie van het boekingsbedrag) is mogelijk tot 5 dagen voor aankomst en kosteloos mogelijk indien vanuit overheidsmaatregelen onze vakantieparken volledig gesloten moeten worden (zgn. lock-down).
  • Eventuele (gedeeltelijke) sluiting van faciliteiten op onze parken vallen niet onder deze regeling. 
  • Op deze actie zijn verder onze overige actievoorwaarden van toepassing.

 

Bekijk wat wij allemaal doen om jouw vakantie of weekendje leuk en veilig te maken voor iedereen.

  • Onze woningen zijn schoon. Samen met onze schoonmaak partners geven we extra veel aandacht aan de hygiëne in de woningen zodat je lekker fris op vakantie kunt.
  • Wij zorgen voor gepast (individueel) contact. Inchecken gaat via een sleutelkluisje en contact verloopt digitaal.
  • Er is nog veel te doen in de omgevingen van onze parken, lekker wandelen en genieten van de mooiste natuurgebieden rondom onze locaties. Daarnaast beschikt bijna iedere woning van een eigen tuin.
  • Geen zin in koken? Onze restaurants bezorgen je maaltijd aan huis!