droomparken.nl

Zonnebloemen gezaaid, reacties geoogst

Wat een leuke, enthousiaste reacties hebben wij ontvangen na ons voorstel om zonnebloemzaadjes te planten. Wat een positieve ‘vibes’! Ja, de schoonheid van de natuur helpt ons deze coronatijd door te komen. In onze vorige boodschap hebben wij gecommuniceerd dat (ex)huurders een weekend weg op een Droompark kunnen winnen en eigenaren, leveranciers en medewerkers een olijfboompje om in hun tuin te planten. We houden je op de hoogte van de filmpjes, foto’s en gedichten die we ontvingen en vragen je méééér te sturen! Stuur je positieve berichten naar michelle@droomparken.nl. Wij zijn erg benieuwd naar hoe het met jullie zonnebloemen gaat. Deel met ons je vorderingen en ideeën. Wij op onze beurt blijven tweewekelijks onze positiviteit delen met jou.

Bianca Straver
Deel jouw positieve boodschap
  • Bekijk de video van Bianca Straver, een van de gasten van Droomparken

Onze huurders, onze gasten

Kunstige kweekaarde Kunstenaar

Klaas de Boer en zijn partner Linda Stroo, huurders bij Droomparken, gingen thuis in Zaandam meteen fanatiek aan de slag. Met speciale kweekaarde in hun kas kwamen de zonnebloemetjes al na één dag boven de grond. Groene vingers, dus. Wij wachten het gele resultaat af.

Tiny zonnebloemen

Kijk hoe Droomparken huurster Bianca Staver met haar dochters Indy en Riva zonnebloemzaadjes inzaait bij een van de Tiny Houses op Droompark Beekbergen. Bianca: “Je zou hier bijna vergeten dat er ook nog zoiets is als het coronavirus. Het is hier alleen maar positief en daar passen die zonnebloemen wat ons betreft helemaal bij!”

Digitale kaart met groetjes uit de Zaan

Dat ouderen niet alleen ‘kwetsbaar’ zijn, maar ook vindingrijk, bewijst deze supervrolijke kaart die Droomparken huurster Joke Rijnhart (84 jaar) samen met haar vriendin Liesbeth op de computer maakte. Pikant detail: “Let even op mijn zonnebloementrui!”

huurders

Onze eigenaren, onze partners

We laten mensen meegenieten!

Eigenaren van twee Droomparkhuizen (Strand 29 in Otterlo en Beachhouse 4 in Olburgen) hebben de zaadjes achter de heg van hun huis in Almere gezaaid: “Goed in de zon, langs het wandel-/ fietspad zodat veel mensen mee kunnen genieten. Leuke kaart en actie!” Is getekend, Prof. dr. Arnold Schilder RA. Goed initiatief, laat ons straks zien hoe ze groeien!

Duitse dichterlijkheid

Anja Buchelt, eigenaar van chalet 195 op Droomparken Maasduinen heeft een prachtig gedicht ingezonden. We hopen dat dit meer mensen zal inspireren en dat Anja ons dichterlijk op de hoogte wil houden van de groeivorderingen van de zonnebloemen.

Hoop op Bad Hoophuizen

Kaila van Beek, dochter van de eigenaar van Slechtvalk 31 op Droompark Bad Hoophuizen plantte het zonnebloemzaad met zorg. Zij hoopt op voorspoedige groei, zodat de zonnebloemen van potje naar de grond naast het chalet promoveren. Vader Wilfred: “Wij hopen dat tegen de tijd dat de zonnebloem bloeit, we weer van alle faciliteiten van ons mooie park gebruik kunnen maken.”

Onze medewerkers, onze helden

Klein beginnen

Droomparken medewerkster Chantal Lieferink zette haar dochter Nikki aan het planten. Die ging er helemaal in op: een tuinvrouw in de dop!

Recept voor een zonnige toekomst

José van Mil die voor ons magazine Goodtimes smakelijke recepten bedacht, was blij verrast met deze actie. Ze stuurt zeker foto’s door zodra de zonnebloemen zich laten zien. Ook is ze aan het nadenken over nieuwe recepten voor de komende Goodtimes uitgave. Misschien wel met zonnebloempitten…

Vrolijkheid, gezondheid en liefde

Zie de dames van Droompark Molengroeit zaaien… “Nu nog in een kleine pot en hopelijk straks in onze nieuwe tuin.” Waarom zij graag een olijfboompje zouden willen winnen? “Dan kan de olijfboom het van de zonnebloemen overnemen wanneer deze zijn uitgebloeid, zodat de positiviteit zich blijft voortzetten. De olijfboom zal ons dan altijd zal blijven herinneren aan deze bijzondere tijd. De zonnebloem communiceert vrolijkheid, gezondheid en liefde en dat kunnen we in deze nare tijd goed gebruiken. Laten we hopen dat alles snel voorbij is, zodat de toeristen weer kunnen komen om te genieten van het mooie Nederland.” Mooie woorden. Houd ons op de hoogte van de groeivorderingen!

personeel